La Federació d’Ateneus de Catalunya estrena a Barcelona la comèdia 36 PREGUNTES QUE FARAN QUE T’ENAMORIS


Aquest diumenge, 7 de febrer, a les 18:00 hores, tindrà lloc al teatre de l’ateneu Lluïsos d’Horta l’estrena a Barcelona de l’espectacle 36 PREGUNTES QUE FARAN QUE T’ENAMORIS, una producció de la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) a través de la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC) que es representarà en 30 teatres d’arreu del país durant aquest any 2021.

36 PREGUNTES és una comèdia escrita i dirigida per Pere Anglas (El funeral de Mary-Lin, Separacions, L’home inacabat) inspirada en l’experiment que el psicòleg canadenc Arthur Aron va fer el 1997 sobre els mecanismes que entren en funcionament quan intimem amb algú. Es tractava d’un qüestionari de 36 preguntes que diverses parelles de desconeguts havien de respondre. Encara que l’experiment pretenia únicament investigar sobre la intimitat, el cas és que, després d’aquelles sessions, més d’una parella s’havia enamorat.


Interpretada per Xavier Alomà i Lara Correa, integrants de la jove companyia Els McGregor Teatre (Up All Night, Potser, Ròmul el Gran, Les Cigonyes vénen de Tailàndia), es tracta d’una comèdia teatral àcida, fresca, desvergonyida i molt “friqui” que tracta diversos temes al voltant de l’amor, la família i l’amistat.

Cada any, la FAC produeix un espectacle propi que es representa en els teatres de la XTAC, la xarxa de teatres més gran de Catalunya, amb un total de 37 espais escènics. La XTAC té com a objectiu dinamitzar aquests espais teatrals oferint formació als programadors, avantatges i descomptes econòmics en la programació d’espectacles, i un ampli catàleg d’obres disponibles per girar, així com un intercanvi permanent entre els teatres que en formen part.

L’oferta de la XTAC inclou produccions pròpies, espectacles que compten amb el suport econòmic de la FAC i d’altres obres d’interès, a més de MasterClass impartides per professionals de la dansa i del teatre adreçades a actors i balladors amateurs, i al públic en general, que cada ateneu pot oferir a la gent de la seva entitat i l’entorn.

  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios

a0irv052ek ha dicho que…
Are they in reference to the machine origin or some other coordinate system? How quick ought to the tool go, and which tool ought to the machine use? These sorts of questions are cleared up by adding some more element to the code. Don’t fear when you don’t understand a lot about it at this level, we are going to undergo every half within the following pages. Also, this code presumably be} simplified a little further as best fins for freediving we are going to soon see.