L'espectacle, que va iniciar les seves funcions el passat 4 de desembre, va celebrar ahir divendres 29 de gener les 1000 funcions de la producció en català. Concretament va fer 12 funcions al TNC on es va estrenar al maig del 2003, 272 funcions a la primera temporada al Teatre Poliorama, 261 funions a la 2ª temporada, 222 funcions  a la tercera temporada, 178 funcions a la quarta i ara, amb la nova producció,  ahir  divendres va fet  55 funcions més, un total de 1.000 funcions a Catalunya, un esdeveniment teatral que està fent història. 

Diumenge 28 de febrer, i tal com estava previst, l'espectacle El Mètode Grönholm s'acomiadarà del Teatre Poliorama desprès d'una temporada marcada per les restriccions d´aforament i tancament perimetral causades per  la Covi-19.

Enric Cambray, Marc Rodríguez, Mar Ulldemolins i David Verdaguer són els quatre actors que aquest cop s´han posat a la pell de quatre candidats a un lloc d’alt executiu a una multinacional, tots ells ben disposats a  sotmetre’s  a les rocambolesques proves del  procés de selecció. En la presentació al TNC i durant les 4 temporades anteriors l´obra va ser ssempre interpretada per Jordi Boixaderas, Roser Batalla, Jordi Díaz i Lluís Soler. 


"El mètode Grönholm" de Jordi Galceran ha traspassat totes les fronteres: ha esdevingut un èxit  tant a Catalunya, com a la resta de l’Estat  i com en l’àmbit internacional. 

1000 funcions és una xifra que impressiona en el nostre panorama teatral  i malgrat la situació actual la companyia i el públic asistent el dia 29 de gener ho celebrarà d´alguna manera….

En el teatre hi ha fracassos, aventures, èxits i fenòmens. "El mètode Grönholm" entra en aquesta última categoria" (Sergi Belbel).

Una producció d´ANEXA

  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios