L’estrena del musical BILLY ELLIOT a Barcelona es trasllada a la temporada 2021/22

SOM Produce anuncia el trasllat de l’estrena de BILLY ELLIOT a Barcelona a la temporada 2021/22
Comunicat de premsa

"Lamentem comunicar que, com a conseqüència de les mesures de confinament, ha estat impossible finalitzar la formació de l’elenc infantil abans d’iniciar el període d’assaigs . Aquest període de formació és crític per tal de garantir el nivell d’excel·lència que aquesta obra mestra requereix per a la seva posada en escena, la qual cosa ens obliga a posposar la seva estrena a Barcelona fins la temporada 2021/22.

Com a mesura immediata i honorant la confiança dels espectadors, a partir d’ara procedirem al reembossament de l’import de les localitats. Amb aquest motiu, preguem es posin en contacte amb el canal de vendes a través del qual varen ser adquirides per tal de procedir a la recuperació dels seus diners.

Aquells que hagin comprat les entrades directament a www.billyelliot.es cal que s’adrecin amb la informació de les localitats a grupos@somproduce.com o als telèfons 911592316 i 911592317 (horari d’atenció telefònica de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00).

Tan bon punt haguem establert la nova data de l’estrena ens posarem en contacte per tal d’informar-los i, al mateix temps, oferir-los-hi la primera opció de tornar a reservar les millors localitats mantenint els avantatges per compra anticipada als quals havien accedit anteriorment.

Lamentem molt sincerament tots els inconvenients causats per una situació totalment fora del nostre control. Bo i agraint-los-hi una vegada més la seva confiança i recolzament continuat als nostres espectacles, esperem poder celebrar plegats l’esperada arribada d’aquest musical i el gran èxit de BILLY ELLIOT a Barcelona."

SOM Produce
9 de juliol 2020

Comentarios