Passa al contingut principal

TEMPS DE VI OFERIRÀ ENGUANY TASTOS, MÚSICA I ACTIVITATS INFANTILS ONLINE

La fira Temps de Vi de Vilanova i la Geltrú, que enguany celebra la seva 9a edició del 12 al 14 de juny, ajustant-se a les noves necessitats imposades per la crisi del coronavirus, tindrà una agenda on destacaran els pilars fonamentals d’aquesta fira: el vi, a través de tastos online; la música, amb concerts via streaming; i activitats pensades per als més petits de la casa, que podran seguir tallers a través d’internet.

Com cada any, també en aquesta edició es portaran a terme alguns actes previs a la fira. Aquesta mateixa tarda (20h), els organitzadors de la fira, Carles Carbonell i Oscar Villagarcia, presentaran el nou format de la fira acompanyats de la música d’Aina Balasch Music. Una presentació que es podrà veure al perfil d’Intagram de la fira, que en aquesta edició funcionarà com la plataforma principal per seguir els continguts de la fira. Prèviament al cap de setmana, el mateix dijous 11 de juny a les 20h, hi haurà un maridatge de puros i licors a càrrec del restaurant La Cucanya i Sánchez Romate, de Jerez, la bodega convidada d’enguany.

Tastos online

El gruix d’activitats se celebraran durant el cap de setmana de la fira, que enguany també comptarà amb una inauguració oficial per part d’Olga Arnau, alcaldessa de Vilanova, i Jordi Medina, regidor de promoció econòmica. Serà divendres dia 12 a les 18h des del port de Vilanova per tal d’apropar als seguidors de la fira a un dels enclavaments més característics de Temps de Vi: el mar. 

Les dues activitats centrals de la fira consistiran en dos tastos online, divendres i dissabte a les 20h. El tast de divendres 12 serà un dels clàssics ja de Temps de Vi: un recorregut pels vins del Massís del Garraf, amb presentació de la zona, la seva història i una petita introducció al terrer característic del Massís, que fa dels seus uns vins únics i diferents. Pel que fa al tast del dissabte, es tractarà d’una activitat d’iniciació al tast, amb una presentació de tot el procés, des de la introducció al servei fins a la reflexió posterior, passant per una explicació sobre diferents estils de vins i el procés de degustar-los.

Totes dues activitats requereixen inscripció prèvia. Aquells seguidors que vulguin participar del tast podran fer una comanda a través del web de Temps de Vi dels vins que es tastaran per poder seguir l’activitat des de casa amb la família o els amics. Amb els vins rebran també un codi que els hi donarà accés al tast a través d’una plataforma online.

Música i activitats infantils

Un altre dels trets que caracteritzen la fira Temps de Vi són els concerts. Per això, durant el cap de setmana es retransmetran també actuacions musicals ( divendres i dissabte, 19h) amb l’objectiu de donar suport al món de la cultura, que tant està patint aquesta crisi.

I també els més petits tindran el seu espai. Serà dissabte i diumenge a les 10h, amb un taller de treballs manuals amb taps de suro perquè els nens puguin fer des de  casa les seves pròpies joguines.

L’acte que tancarà la fira d’enguany (diumenge, 12h) serà una subhasta solidària a través d’Instagram Live on se subhastaren alguns dels quadres que es van pintar l’any passat en una de les activitats de la fira. Els beneficis recaptats aniran destinats a una organització sense ànim de lucre vinculada a la ciutat de Vilanova. 

Suport i consum local i de proximitat

L’organització de Temps de Vi, que aposta per sumar esforços amb tots els agents de la ciutat, des del cultural fins al patrimonial, passant per l’econòmic o el turístic, ha creat enguany tota una sèrie de continguts audiovisuals destinats a promocionar la vida de la ciutat per donar-los tot el suport en aquests moments tan necessaris.

En les més de 30 càpsules, rodades a diferents espais arquitectònics, locals comercials, restaurants o bars de la ciutat, es farà un petit tast de vins guiat bé pels propietaris del locals bé per part de l’equip de Temps de Vi, on també es presentarà breument l’espai en qüestió.

Aquestes càpsules s’emetran durant tot el mes de juny per col·laborar amb la ciutat i continuar ajudant en la promoció del consum local i en la difusió del vi català.
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CHORUS LINE producido y codirigido por Antonio Banderas llega al Teatre Tívoli el 21 de febrero

El próximo 21 de febrero se estrenará en el Teatre Tívoli de Barcelona el musical A CHORUS LINE, producido y codirigido por Antonio Banderas.
El aclamado musical que estuvo en cartel 15 años seguidos en Broadway empieza su andadura en España mañana viernes, 15 de noviembre, con el estreno internacional en el Teatro del Soho CaixaBank de Málaga, donde se representará antes de viajar a Barcelona.
Concebido, dirigido y coreografiado por Michael Bennet en 1975, con libreto de James Kirkwood y Nicholas Dante, música de Marvin Hamlisch y canciones de Edward Kleban, y ganador de nueve premios Tony y del Pulitzer, A CHORUS LINE supuso un cambio de paradigma en cuanto a su concepción, pues se inspiró en las experiencias reales de los miembros del reparto original.

El espectáculo es un revival de la producción original de Broadway a cargo de la legendaria Baayork Lee. Coreógrafa y directora, Lee interpretó a uno de los personajes de la producción original, Connie Wong, inspirado en ella misma, y l…

Gira y prórroga en Madrid de PESADILLA EN LA COMEDIA

Gracias al gran éxito obtenido, con llenos absolutos, ENRIQUE SAN FRANCISCO y MIKI D’KAI prorrogarán las funciones de su nuevo espectáculo, PESADILLA EN LA COMEDIA, en el teatro Príncipe Gran Vía de Madrid, combinando las fechas con el calendario de gira por toda España. Concretamente, la comedia volverá a Madrid los viernes 7 y 21 de febrero, 6 y 20 de marzo, 10 y 24 de abril, 8 y 22 de mayo, y 12 y 26 de junio, siempre a las 23:10 horas.
PESADILLA EN LA COMEDIA es un espectáculo de humor de situación, donde Miki d´Kai, El Chef, regenta un restaurante del cual busca una buena crítica para levantar el negocio. Enrique San Francisco, El Crítico, va a su restaurante y al final acaba confesando que lo hace por comer y beber sin gastarse un duro y porque no sabía qué hacer con su vida. Con esa premisa, se suceden situaciones absurdas, irónicas y muy divertidas entre los dos personajes, juntos y revueltos, y también desternillantes monólogos de los dos cómicos fieles a sus respectivos estil…
Este Sant Jordi Literatura gratuita para el confinamiento.
Malpaís
Yolanda Soler-Onís presenta una nueva edición, digital gratuita, publicada por Hora Antes Editorial.
Un territorio inhóspito en el que sólo sobreviven algunas especies.
Los amantes de la novela negra tienen la oportunidad de disfrutar en estos días de encierro de la novela Malpaís de Yolanda Soler-Onís con una nueva edición, digital gratuita, publicada por Hora Antes Editorial.
La escritora y periodista Yolanda Soler Onís, autora de esta novela, actual directora del Instituto Cervantes de Beirut, ha querido sumarse con esta iniciativa a la de otros artistas que acompañan, compartiendo sus obras, a quienes se encuentran en cuarentena.
La edición se ha publicado también en polaco (Sirocco) en versión de Bogumiła Wyrzykowska, traductora de la Premio Nobel polaca Olga Tokarczuk., y con portada del artista canario Pepe Dámaso.(1933)
Sinópsis: Malpaís es una trepidante novela que transcurre en 1992, en una isla atlántica sitiada por…