Nous artistes confirmats al Menorca Music Festival


La barcelonina Suu i el santfeliuenc Ramon Mirabet són les dues noves incorporacions del Menorca Music Festival, que tindrà lloc del 14 al 16 d'agost a es Mercadal, al centre de l'illa, i que ja compta amb els artistes Sofia Ellar, Arnau Griso i Nil Moliner com a figures destacades del cartell.

Suu

La joveníssima Suu (nom artístic de Susanna Ventura) és una de les artistes catalanes amb més projecció i un dels últims fenòmens digitals de la música catalana, amb més de 110.000 seguidors entre Instagram i Youtube.
Amb només 20 anys, ja ha publicat dos àlbums, Natural (2018, premi Enderrock a millor artista revelació) i Ventura (2020). La naturalitat, el particular timbre de veu i el do innat per la composició són els punts forts d'una artista que combina fàcilment el reggae, l'ska i el calipso.
Curiosa i amb un estil en evolució permanent, en el seu últim disc ha comptat amb la producció de Carlos Sadness.

Ramon Mirabet

Pocs músics tenen la passió i la dedicació de Ramon Mirabet. Aventurer incansable, després de foguejar-se als carrers de París i d'assolir un èxit esclatant a tota França, la seva música és un reflex del seu esperit inconformista i vitalista.
Net d'artistes de circ i fill de músics, Mirabet porta l'art a la sang. Amb un directe espectacular, el cantautor mescla l'èpica i la intimitat amb un rock senzill i emotiu, d'una sinceritat poc habitual.
Després dels àlbums Happy Days (2013) i Home Is Where The Heart Is (2016), el seu últim disc, Begin Again (2019), és una obra visceral amb cançons escrites des de l'amor i el dolor, amb un missatge de lluita i de reconeixement a la vida viscuda, a les emocions i al coratge de tornar a començar des de zero.

Emprendre en temps de crisi

El Menorca Music Festival és fruit de la iniciativa de dos germans barcelonins, Maurici i Esteve Alfaras (1992 i 1996, productor i enginyer industrial, respectivament). Amb experiència en l'organització d'esdeveniments, gestió d'start-ups i producció audiovisual, i bons coneixedors de Menorca, on tenen un fort arrelament, han bolcat la seva passió per la música en la creació d'un esdeveniment que promet convertir-se en la culminació de la vida mediterrània, unint concerts en directe, degustacions gastronòmiques i un mercat d'artesania local.

Tot i l'impacte del coronavirus i de l'emergència sanitària, els organitzadors tiren endavant el projecte en contacte permanent amb les autoritats i complint tots els protocols de seguretat, convençuts que el sector cultural i de la música en directe són part fonamental de la recuperació econòmica i social.

Segons Esteve Alfaras, “Es Mercadal i el Menorca Music Festival poden crear un vincle molt especial. Volem ser un festival de referència on la gent gaudeixi de la música i de la gastronomia de manera respectuosa amb el medi ambient i creant el menor impacte possible. Serà un esdeveniment únic”.

El festival tindrà lloc a la caserna d'artilleria des Mercadal del 14 al 16 d'agost. Les entrades ja estan a la venda al web del festival.

  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios