Passa al contingut principal
El proper 26 de juny, QUIM MASFERRER estrenarà a Montmeló el seu nou espectacle, MOLTES GRÀCIES, un original show itinerant que neix sota el lema “Si no podem anar al teatre, el teatre ve a nosaltres”.

Degut a la crisi sanitària que estem vivint i constatant que encara es trigaran molts mesos a poder tornar a actuar en teatres i espais tancats amb certa normalitat, Quim Masferrer s’adapta a aquesta nova realitat i fa un pas més en la seva trajectòria teatral creant el seu primer espectacle de carrer, itinerant i que es podrà veure en directe i en streaming.

MOLTES GRÀCIES és un espectacle produït per Guerrilla Produccions, que s’ha creat durant les setmanes de confinament i en el qual Quim Masferrer s’acostarà a la gent d’una manera que no havia fet mai abans. Si fins ara el públic era el que anava a veure a l’actor, en aquesta ocasió serà l’actor qui anirà a veure al públic.

Sota aquesta premisa, un escenari de 10m2 sobre rodes totalment equipat tècnicament recorrerà els carrers principals de les poblacions de la gira de MOLTES GRÀCIES. Quim Masferrer actuarà des de dalt de l’escenari amb l’objectiu que els veïns i veïnes del poble expliquin històries i les comparteixin amb la resta d’habitants. Durant el trajecte, l’humorista els anirà convidant a pujar a l’escenari i posarà en valor actes solidaris, històries entranyables i persones que s’han implicat de manera especial aquests dies de confinament per poder donar-los “moltes gràcies”.

MOLTES GRÀCIES es podrà seguir en viu i també online. Des d’un portal, un balcó, la finestra de casa o, simplement, a peu de carrer, tothom podrà seguir el pas d’aquest escenari, però, a més, amb l’objectiu de multiplicar al màxim les històries compartides, un equip de càmeres i un de realització anirà cobrint l’escenari i tothom des del seu mòbil, tauleta o smart tv podrà seguir-lo i adonar-se que, de cop, s’ha convertit en un plató de televisió.

“Aquest escenari mòbil serà una plataforma d’experiències única, una barreja d’humor i emotivitat amb l’objectiu de compartir amb la resta de veïns i veïnes aquests moments que ens ha tocat viure”, explica Quim Masferrer, que defineix MOLTES GRÀCIES com un “espectacle irrepetible i, sobretot, ple de veritat”.

La gira de MOLTES GRÀCIES arrencarà el 23 de juny a Olesa de Montserrat i ja té confirmades les places de Pineda de Mar i Sant Joan Despí el 24 de juny, Montmeló (estrena oficial de l’espectacle, 26/6), Girona (30/6), Llicà de Vall (3/7), Sant Fruitós del Bages (6/7), Sant Gregori (18/7), Arbúcies (25/7), El Morell (1/8), Bagà (2/8), Banyoles (13/8) i Riudellots de la Selva (29/9).

Quim Masferrer està dins la categoria d’autors contemporanis. De ben jove va començar a escriure els seus propis guions teatrals i va fundar la companyia Teatre de Guerrilla, de la qual n’és el director, l’autor dels espectacles i l’actor. Des de 1998, ha estat el responsable d’obres com Teatre Total, Som i serem, El Directe, EEUUROPA, Somos lo que Somos, Fum, Humo, El Xarlatan, El Charlatán, Temps, Tiempo i la més recent Bona gent. El seu teatre no deixa indiferent i permet lectures diverses, des de la més immediata, popular i còmica, fins a la més profunda i filosòfica. Des de 2013, és el presentador i guionista del cèlebre programa El Foraster a TV3, del qual s’han emès set temporades. Entre d’altres distincions, ha rebut el Premi de la Institució de les Lletres Catalanes per la seva trajectòria com a autor teatral i el Premi Ondas al Millor Programa de TV no estatal pel programa El Foraster.

Guerrilla Produccions (abans Teatre de Guerrilla) és una companyia i productora teatral creada l’any 1998 per Quim Masferrer i de la qual en van formar part Carles Xuriguera i Rafel Faixedas durant 10 anys. Al llarg de tot aquest temps, Quim Masferrer n’ha estat el director artístic i ha produït nombrosos espectacles teatrals i programes de televisió. Actualment, Guerrilla Produccions, a més de produir els espectacles protagonitzats per Quim Masferrer, distribueix companyies i artistes consolidats dins el panorama teatral del país. Les més de 2.000 representacions que s’han realitzat ham permès donar a conèixer el seu inconfusible segell. Pel camí, també s’han desenvolupat altres projectes televisius, teatrals, radiofònics i literaris.
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CHORUS LINE producido y codirigido por Antonio Banderas llega al Teatre Tívoli el 21 de febrero

El próximo 21 de febrero se estrenará en el Teatre Tívoli de Barcelona el musical A CHORUS LINE, producido y codirigido por Antonio Banderas.
El aclamado musical que estuvo en cartel 15 años seguidos en Broadway empieza su andadura en España mañana viernes, 15 de noviembre, con el estreno internacional en el Teatro del Soho CaixaBank de Málaga, donde se representará antes de viajar a Barcelona.
Concebido, dirigido y coreografiado por Michael Bennet en 1975, con libreto de James Kirkwood y Nicholas Dante, música de Marvin Hamlisch y canciones de Edward Kleban, y ganador de nueve premios Tony y del Pulitzer, A CHORUS LINE supuso un cambio de paradigma en cuanto a su concepción, pues se inspiró en las experiencias reales de los miembros del reparto original.

El espectáculo es un revival de la producción original de Broadway a cargo de la legendaria Baayork Lee. Coreógrafa y directora, Lee interpretó a uno de los personajes de la producción original, Connie Wong, inspirado en ella misma, y l…

Gira y prórroga en Madrid de PESADILLA EN LA COMEDIA

Gracias al gran éxito obtenido, con llenos absolutos, ENRIQUE SAN FRANCISCO y MIKI D’KAI prorrogarán las funciones de su nuevo espectáculo, PESADILLA EN LA COMEDIA, en el teatro Príncipe Gran Vía de Madrid, combinando las fechas con el calendario de gira por toda España. Concretamente, la comedia volverá a Madrid los viernes 7 y 21 de febrero, 6 y 20 de marzo, 10 y 24 de abril, 8 y 22 de mayo, y 12 y 26 de junio, siempre a las 23:10 horas.
PESADILLA EN LA COMEDIA es un espectáculo de humor de situación, donde Miki d´Kai, El Chef, regenta un restaurante del cual busca una buena crítica para levantar el negocio. Enrique San Francisco, El Crítico, va a su restaurante y al final acaba confesando que lo hace por comer y beber sin gastarse un duro y porque no sabía qué hacer con su vida. Con esa premisa, se suceden situaciones absurdas, irónicas y muy divertidas entre los dos personajes, juntos y revueltos, y también desternillantes monólogos de los dos cómicos fieles a sus respectivos estil…
Este Sant Jordi Literatura gratuita para el confinamiento.
Malpaís
Yolanda Soler-Onís presenta una nueva edición, digital gratuita, publicada por Hora Antes Editorial.
Un territorio inhóspito en el que sólo sobreviven algunas especies.
Los amantes de la novela negra tienen la oportunidad de disfrutar en estos días de encierro de la novela Malpaís de Yolanda Soler-Onís con una nueva edición, digital gratuita, publicada por Hora Antes Editorial.
La escritora y periodista Yolanda Soler Onís, autora de esta novela, actual directora del Instituto Cervantes de Beirut, ha querido sumarse con esta iniciativa a la de otros artistas que acompañan, compartiendo sus obras, a quienes se encuentran en cuarentena.
La edición se ha publicado también en polaco (Sirocco) en versión de Bogumiła Wyrzykowska, traductora de la Premio Nobel polaca Olga Tokarczuk., y con portada del artista canario Pepe Dámaso.(1933)
Sinópsis: Malpaís es una trepidante novela que transcurre en 1992, en una isla atlántica sitiada por…