Artistes del Menorca Music Festival


Sofia Ellar, Arnau Griso i Nil Moliner, primers artistes confirmats del Menorca Music Festival 

La primera edició del festival, que combinarà música, gastronomia i artesania, se celebrarà a Es Mercadal del 14 al 16 d'agost.

Els tres artistes, en un moment artístic pletòric, combinen un talent descarat, energia positiva i un fort compromís social.
Joventut, carisma i talent. Són els pilars de Sofia Ellar, Arnau Griso i Nil Moliner, els tres primers noms del cartell del Menorca Music Festival, la primera edició del qual tindrà lloc a l'antiga caserna d'artilleria des Mercadal, al centre de Menorca, del 14 al 16 d'agost.

Sofia Ellar

El directe ple de màgia i força de Sofia Ellar serà un dels plats forts del Menorca Music Festival. Nascuda a Londres amb arrels espanyoles, i amb només 26 anys i dos discos publicats (Seis peniques, 2017; i Nota en Do, 2018), Ellar ja ha triomfat en sales i escenaris d'arreu de l'estat, inclòs un ple absolut al Wizink Center de Madrid. La seva última gira, Bañarnos en Vaqueros (amb el single del mateix nom va liderar el rànquing de descàrregues a iTunes), va reunir fins a 100.000 espectadors, i les seves actuacions i videoclips acumulen milions de reproduccions.

Tot i l'èxit meteòric, la cantautora i compositora manté la seva plena llibertat creativa i gestiona la seva carrera de manera independent, com a compositora, empresària i gestora del seu propi projecte. Propera i compromesa amb la societat, ha col·laborat amb campanyes solidàries d'UNICEF i altres entitats.

Guanyadora del premi Veu Inspiradora de la fundació Inspiring Girls i premi Talent Musical per la revista Elle, Sofia Ellar ofereix a cada concert una experiència única i irrepetible, convidant el públic a endinsar-se en el seu univers creatiu, ple de llum i colors i emocions a flor de pell.

Arnau Griso

Optimistes irreductibles, Arnau Blanch i Eric Griso van penjar el 2011 la seva primera a cançó a YouTube i, en una ascensió pràcticament sense precedents, actualment ja superen els 100 milions de reproduccions.

El 2018 firmen amb Sony Music i llancen la Revolución Bananera, un popurri dels seus grans èxits que barreja sons de rumba, pop, trap o funki amb lletres marca de la casa: crítica social amb humor despreocupat. Alguns dels seus èxits, com Es gratis, Desmortil o El gusto es mío, s'han convertit en himnes per a una generació que necessita música amb missatge.

Després d'assolir el segon lloc en nombre de vendes nacionals, van tornar a l'estudi per gravar una nova sèrie d'acústics i un single que els va dur a Uganda amb l'ONG Petits Detalls.

Arnau Griso han tocat a les grans de sales de Barcelona, Madrid, València, Sevilla i Bilbao i als festivals més importants del país, esgotant entrades a tot arreu i contagiant alegria i complicitat a un públic que els adora.

Nil Moliner

Hi havia una gran expectació per escoltar el primer disc del català Nil Moliner, i Bailando en la batalla (2020) ha superat totes les previsions, amb un títol combatiu i optimista que és alhora una filosofia de vida.

L'amor, la tendresa, la sinceritat i el sentit de l'humor, sense oblidar la crítica social, són els trets clau d'un artista que es despulla en cada cançó, com a Soldadito de hierro, amb la qual ha aconseguit un disc de platí.

Nascut a Barcelona el 1992, als 15 anys Moliner ja versionava cançons en petits clubs. Després de formar part del grup CyBee, el 2018 comença el seu projecte en solitari, ara plenament consolidat amb cinc senzills de gran èxit que han entrat al Top 10 de música a Instagram i amb 40 actuacions arreu d'Espanya.

Amb una proposta íntima i profunda, i amb l'ajuda dels productors Manu Guix i Roger Rodés, el músic i cantautor cuida cada detall de la seva producció, fins a cada nota, cada paraula i cada silenci, fent que cada cançó transmeti una àmplia gamma d'emocions.

18 de maig: entrades a la venda

El Menorca Music Festival serà un esdeveniment irrepetible que durant tres nits, del 14 al 16 d'agost, unirà música, gastronomia i artesania en un dels enclavaments més singulars de Menorca.

Les entrades es posaran a la venda el 18 de maig a través del web del festival, on també es publicarà tota la informació pràctica.

L'organització del Menorca Music Festival treballa perquè el certamen es pugui celebrar amb la màxima normalitat possible, respectant escrupolosament totes les regulacions sanitàries i garantint la màxima seguretat i protecció als assistents.

Comentarios