EL CAVA ROSAT TREPAT SERÁ LA ROSA DE SANT JORDI PEL PERSONAL DE NETEJA SANITARI


La cara menys visible del sistema sanitari,  les dones i homes del servei neteja son el centre de la felicitació Sant Jordi 2020 d’AGUSTI TORELLO MATA. Un escrit poètic recitat per 13 magnífiques veus, es el fons de la felicitació visual que passeja imatges de la quarantena entre vinyes i bombolles.

El Cava ROSAT TREPAT serà la rosa que AGUSTI TORELLO MATA portarà a les més de 200 dones i homes del servei de neteja dels 3 hospitals del Grup Quiron (HOSPITAL GENERAL DE CATALUNYA, SAGRAT COR i QUIRON VALLES) perquè puguin brindar a casa amb les seves famílies.  

Les veus de Elisenda Roca, Gemma Navés, Karmele Marchante, Lluis Bonet i Lluis Agustí, Mari Pau Huguet, Nuria Ribó, Pepa Fernandez, Rosa Cornet, Ruth Troyano, Sergi Grimau i Xavier Grasset, donen vida a la rosa poètica dedicada a la invisible feina que fan els serveis de neteja a tots els centres i hospitals.

Aquest any, per Sant Jordi, brindem la nostra copa rosa de trepat, a les heroïnes i herois anònims i callats, dels que tots ens hem enamorat.
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa 

Comentarios