Cartell guanyador del 41 Concurs: Argillà Argentona 2020. Fira Internacional de Ceràmica

Davant de l’actual situació de confinament deguda a l’estat d’alarma pel COVID-19 el Patronat Municipal del Museu del Càntir d’Argentona aquest any ha donat la possibilitat als concursants de presentar el seu cartell en format digital.

El Museu del Càntir romandrà tancat fins a nou avís i l'EXPOSICIÓ DE CARTELLS  aquest any és VIRTUAL a través de la web del museu. La pots visitar AQUÍ 
El veredicte del jurat s'ha fet públic també mitjançant la web del museu i xarxes socials (facebook, twitter i instagram).

Aquest any s'han presentat un total de 96 cartells, un rècord de participació.

El jurat qualificador d'aquesta edició ha estat format pel publicista Àlex Gomà Rodríguez, l'artista Rafael Romero Pineda i el guanyador del cartell de l'edició 2019 i dissenyador gràfic Jaume Arnau i Anastasi.

Segons la guanyadora del concurs, CINTA FOSCH, el seu cartell s'inspira en la ceràmica tradicional. El disseny del cartell es basa en decoracions que responen a dos estats diferents de l'aigua, que en el de l'interior del càntir és el que es produeix mitjançant el procés físic de l'endotèrmia.

La Cinta, una jove barcelonina de 34 anys es dedica professionalment a la Il·lustració i ha estudiat Història de l'Art a la UB, Il·lustració a l'Escola d'Art de Tarragona i Disseny Gràfic a l'Escola Massana de Barcelona.

El jurat també ha atorgat dues mencions honorífiques als cartells:
CARÀNTIR, d'Ana Maria Jiménez
EL PILAR, d'Arnau Aymerich Casas
El cartell guanyador serà el cartell anunciador i la imatge gràfica de la Fira de Ceràmica Argillà Argentona dels dies 3, 4 i 5 de juliol del 2020. Si degut a les circumstàncies actuals es canvien les dates de la fira, el cartell s'adaptarà a les noves dates. Si la fira es cancel·la, el cartell servirà per a la propera edició.

El cartell guanyador s'imprimirà en format DIN A3 i sobre cartró ploma i quedarà exposat, permanentment a l'espai que te habilitat el museu en el vestíbul d'entrada, junt amb els cartells guanyadors d'edicions anteriors.
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios