LA FIRA ARGILLÀ ARGENTONA SERÀ PRESENT A LA FIRA DE LA CANDELERA D'AQUEST CAP DE SETMANA

Argillà Argentona estarà present des d'avui i durant tot el cap de setmana a la Fira de la Candelera de Molins de Rei.

La Fira de la Candelera és una "Fira de Fires" que compta amb 5.000 metres lineals d'exposició i 5 àmbits Firals: Candelera Natura, Candelera Gastronomia, Candelera Empresa i Candelera Cultura, i té com a un dels seus objectius crear sinergies amb altres entitats i administracions. Es per això que des del 2019 conviden una Fira diferent de la seva.

Així doncs, aquest any la Fira convidada dins de l'àmbit Candelera Cultura, en el sector d'Artesania, ha estat la nostra Fira, la Fira Argillà Argentona.

Disposarem de dos estands dedicats a la Fira d'Argentona, que durant els seus 70 anys d'existència ha passat per diferents etapes i noms: Fira del Càntir, Mostra dels Artesans de la Ceràmica, Fira de Ceràmica i Terrissa... fins arribar a l'actual, que és Argillà Argentona - Fira Internacional de Ceràmica.

Ens els estands hi trobareu informació sobre: la Fira Argillà i les dates de la propera edició del mes de juliol, el  Museu del Càntir i les seves activitats, l'Escola de Ceràmica i la Vila d'Argentona. Hi podreu veure també una mostra dels càntirs de les tres darreres edicions de la Festa del Càntir: el del 2017 dissenyat per Quim Larrea, el del 2018 dissenyat per Joan Cruanyes i Carles Bassó i el del 2019 dissenyat per Miguel Milá. 

I pels visitants més menuts realitzarem tallers infantils de decoració de càntirs!

Us esperem a la Fira de la Candelera de Molins de Rei!
Ens trobareu a la Plaça Palau, a l'entrada de la Sala Gòtica. 
Els horaris en que ens hi trobareu:
Divendres 31: 15 a 22h
Dissabte 1 : 10 a 22h
Diumenge 2: 10 a  21h

  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios