JOAN VÁZQUEZ reprèn per Nadal Something's coming a EL MALDÀ i Paquito Forever a l'ALMERIA TEATRE


Del 26 de desembre al 12 de gener, JOAN VÁZQUEZ presentarà a EL MALDÀ el seu espectacle tribut a Sondheim SOMETHING’S COMING, i els dies 30 i 31 de desembre l’exitós musical PAQUITO FOREVER renaixerà durant dues úniques funcions a l’ALMERIA TEATRE per celebrar el Cap d’Any.

Després de l’èxit de Ciutat de Gespa, que es va poder veure la temporada passada, JOAN VÁZQUEZ torna a El Maldà amb el seu aplaudit i particular tribut a Sondheim, Something's Coming. Coincidint amb el 80è aniversari del compositor que es celebrarà aquest 2020, Vázquez, fa un homenatge a piano i veu a la llegenda dels musicals de Broadway interpretant versions de les cançons més mítiques, com ‘Losing My Mind’, ‘Finishing the Hat’, ‘Send in the Clowns’ o ‘Being Alive’. Un concert-cabaret que anirà acompanyat de cites del mateix Sondheim carregades d’ironia sobre l’art, l’amor i la vida.

Something's coming ha tingut molt bona acollida, tant nacional com internacional: Joan Vázquez l’ha representat a l’emblemàtic cabaret Crazy Coqs de Londres i al famós 54 Below de Nova York, esdevenint el primer intèrpret espanyol de teatre musical que actua en cèlebres clubs de les dues capitals mundials del musical. 


D’altra banda, l’Almeria Teatre celebrarà el Cap d’Any amb un dels seus espectacles de més èxit, PAQUITO FOREVER, un musical de Gerard Alonso i Fran Arráez, amb coreografia de Beàlia Guerra, que li va valer a JOAN VÁZQUEZ el premi a la Millor Interpretació Masculina dels Premis de Teatro Musical 2018 per aquest personatge.

JOAN VÁZQUEZ, que acaba de celebrar amb molt èxit dues dècades sobre l’escenari amb l’espectacle 20 anys no són na’ a la Sala Club de BARTS, segueix treballant amb el seu proper disc, Feeling Good, un recull d’estàndards de jazz que veurà la llum el 2020, i de l’onze al 29 de març interpretarà de nou a Ocaña en l’obra Ocaña Reina de Las Ramblas, dirigida per Marc Rosich, a l’Escenari Joan Brossa.
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios