Joan Vázquez estrena "20 Anys no són na'" a la sala BARTS CLUB

Els artistes Àngels Gonyalons, Beth Rodergas, Jordi Coll, Marta Ribera, Mariona Castillo, Chipper, Sylvia Parejo, Victor Alvaro, Patrícia Paisal i Ruben Yuste seran alguns dels convidats especials que actuaran a mode de “cameo” en l’espectacle musical 20 ANYS NO SÓN NA’ que l’actor i cantant català JOAN VÁZQUEZ representarà a la sala BARTS CLUB de Barcelona els dies 4, 11, 18 i 25 de novembre.

20 ANYS NO SÓN NA’ és una commemoració especial de la carrera de Joan Vázquez i, al mateix temps, un cert ajust de comptes en to d'humor -a vegades dolç, d’altres àcid- aprofitant la perspectiva del temps i l'experiència dels anys viscuts. Amb la música i la ironia com a vehicles, i acompanyat de l’actriu Laura G. Ballbé en el paper d’alumna, Joan Vázquez presenta tastets dels seus personatges a musicals com Hair, Merrily We Roll Along, Mamma Mia!, My Fair Lady, Rent, Flor de Nit, Paquito Forever, Coplas para Ocaña i Ciutat de Gespa, i també algunes peces icòniques del seu admirat Stephen Sondheim. 

En 4 úniques funcions en format íntim, Joan Vázquez anirà desgranant records dels seus càstings inicials, les seves interpretacions i les anècdotes viscudes, acompanyat de músics en directe i els citats cameos especials de companys de professió. Ho farà amb una coartada argumental en la que una alumna seva li serveix de partner, ara com a paper en blanc en el que crear personatges, ara com a viu record de qui comença i s’ho vol menjar tot.

20 ANYS NO SÓN NA’ és un espectacle per celebrar amb humor aquestes dues dècades com a professional tot i passant comptes a la muntanya russa d’emocions que comporta la carrera d’artista, avui sense feina, demà havent d’escollir projectes i passat demà haver d’inventar-te’ls.


Des que té ús de raó, Joan Vázquez es recorda a si mateix amb les dues vocacions que, com qui no vol la cosa, ja porta vint anys exercint: cantant a sobre l’escenari i ensenyant a joves aspirants el camí per pujar-hi algun dia. Fa poc ha presentat el primer single del seu proper disc, Feeling Good, i el passat mes de setembre va aconseguir un gran èxit a la Sala Becket amb la seva interpretació d’Ocaña a Coplas para Ocaña, dirigida per Marc Rosich. També segueix amb la gira de Paquito Forever (Premi a Millor Actor Destacat dels premis de Teatre Musical) i Ciutat de Gespa (nominat a millor Actor de Musical als Premis de la Crítica 2018).
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios