AGUSTÍ TORELLÓ MATA AL PULLMAN ART COLLECTIVE

El PULLMAN BARCELONA SKIPPER acaba d’inaugurar el seu nou espai art amb la idea de promocionar joves artistes afincats a Barcelona i exposar la seva obra.



Ahir al vespre, la magnifica nova terrassa envoltada d’impressionants fulles de plataners va ser el marc de presentació de les obres i els artistes amb una original posada en escena de maridatge amb els caves AGUSTI TORELLO MATA que va presentar ALEX TORELLO, enòleg del celler.



JUAN GUTIERREZ, d’origen cubà va presentar les fotografies amb la seva visió personal d’indrets de Barcelona. El ROSAT TREPAT RESERVA va ser l’ escollit pel maridatge: fotografia i cava com expressió d’una obra fresca, agradable, amable i viva.


Amb la PAOLA GNASSO, d’origen argentí, vam recorre les seves pintures plenes de vida amb la copa d’un BRUT RESERVA amb 3 anys de criança que enllaçava amb el concepte de tradició i al mateix temps de joventut d’aquesta obra plena de color i de matisos tan envolvents com el Cava.

Finalment les escultures del també cubà DOGNY ABREU s’obrien pas amb el volum i la estructura del BARRICA GRAN RESERVA, el Macabeu fermentat en barrica que és una de les obres més sòlides i reconegudes del celler.

 
Una exposició de referència per gaudir d’un espai únic a Barcelona on es pot maridar qualsevol dels magnífics plats de la seva cuina (a destacar uns arrossos increïbles) amb els Caves de la mostra i la experiència sensorial de les obres exposades.
Imatges Josep Manuel Vives 

Comentarios