MIRIAM LUNA publica el seu nou disc PIANO & SOUL

Avui dimarts, 9 de juliol, es publica oficialment PIANO & SOUL, el nou disc de la cantant catalana MIRIAM LUNA, que podeu escoltar aquí: https://soundcloud.com/miriam-luna/sets/piano-soul/s-1gGLy

PIANO & SOUL és un viatge a la terra dels somnis i dels sentiments a través de la reinterpretació de temes icònics de diversos estils, com el pop, el jazz, el swing, la chanson, el bolero o la bossa nova. L’àlbum inclou homenatges a artistes com Nina Simone, Norah Jones, Stevie Wonder, Tom Jobim, Michael Jackson, Edith Piaff, Elton John i Frank Sinatra.

El disc, que es presentarà en directe aquesta tardor, és tota una declaració d’intencions a l’hora de transmetre emocions de la manera més pura, mitjançant una veu encisadora que marida força i sensibilitat femenina, i un piano que dibuixa virtuosament tot un ventall de sensacions en cada tema. PIANO & SOUL potencia la bellesa de la simplicitat, la puresa de la veritat i el sentiments íntims.


Segons Miriam Luna, “és un disc que pretén fer sentir bé a les persones que l’escolten allà on siguin, que convida a gaudir de la pau a través de la meva veu i el missatge de les cançons”. “M’agrada generar positivitat, harmonia i benestar amb la meva música i això és el que pretenc amb PIANO & SOUL, contribuir a millorar la vida de les persones transmetent felicitat per aconseguir un món millor, més positiu i més respectuós amb l’entorn”, confessa l’artista. 

Miriam Luna és una cantant i pianista internacional nascuda i formada a Barcelona que actualment viu a Viena, la ciutat de la música. Ha captivitat grans audiències en diverses ciutats d’Europa, Àsia i Austràlia. Amant de la natura i activista per la sostenibilitat, el 2010 va recolzar la Conferència Contra el Canvi Climàtic celebrada a Copenhagen amb una de les seves cançons escrita expressament per a aquesta causa. El 2016 va llançar el seu primer single titulat Simply Beautiful, una cançó que encoratja a gaudir de la vida, l’amor i la bellesa de les coses senzilles.



Isn’t she lovely és una versió de la mítica cançó d’Stevie Wonder a la qual Miriam Luna, amb la seva veu dolça i el so captivador del seu piano, li confereix un to elegant i, alhora, fresc i juganer.

  • Imatges i vídeo cortesia d¡assessoria de premsa

Comentarios