L'èxit dels Quartet Melt 'Imparables' al Teatre Poliorama

Quartet Mèlt ens ofereix un viatge en el temps i la música que ens durà des de finals del segle XIX fins avui en dia. Reviurem moments especials de la nostra història i quines eren les músiques que s’escoltava aleshores. El punt de partida serà els Cors de Clavé, quan encara no existia cap suport per escoltar música gravada. A partir d’aquí viurem d’entre altres èpoques els cabarets de Barcelona dels anys 20, la Catalunya republicana, la Guerra Civil, la visita dels Beatles, els Jocs Olímpics de Barcelona….

El Quartet Mèlt amb la seva versatilitat coral ens portarà aleshores cançons d’estils musicalment molt i molt diferents.  La part actoral i un audiovisual sempre present ens situaran  en l’atmosfera que es vivia a cada moment.

És un espectacle amb molt bona música i amb dosis d'humor, tendresa i alguns moments commovedors, un espectacle que, en definitiva, el que ens proposa és un  repàs emocional de la història. Amb tots aquests ingredients musicals i interpretatius a càrrec del Quartet Mèlt i de la narració i intervencions a càrrec d´Òscar Orbezo, un actor també tan versàtil com ho són vocalment el Mèlt, el resultat no podia ser més que excepcional.


El Quartet Mèlt és un grup vocal jove format per quatre cantants procedents de diferents indrets de Catalunya units pel món del cant coral català. Junts van decidir emprendre un il·lusionant projecte conjunt amb l’objectiu de gaudir de la música i transmetre-la a tothom qui els escoltés. Ells són la contralt Ariadna Olivé, el tenor Eloi Fort, el baríton Oriol Quintana i la soprano Carolina Alabau la qual entra a formar part en aquesta etapa, substituint a Magalí Sare que inicia el seu projecte en solitari “Cançons d’amor i dimonis”.

..........

Òscar Orbezo a més d´actor/narrador, és el guionista i director de l'espectacle.

  • Imatges i vídeo cedides per assessoria de premsa

Comentarios