La comèdia negra musical PARÍS de Les Cot, nova cita del FESTIE, el nou Festival de Teatre Independent

La comèdia musical PARÍS de la companyia Les Cots es representarà a BARTS del 3 al 6 de gener dins de la primera edició del FESTIE, el Festival de Teatre Independent que neix com a plataforma perquè les companyies emergents donin el salt a espais de gran format.

PARÍS és una comèdia negra musical, plena de realisme màgic, amb tota la força que li ofereix la música en directe a tres veus creada per Óscar Peñarroya. L’humor és el protagonista d’aquest road musical dirigit per Paul Berrondo en què tres amigues emprenen un viatge contrarellotge que les obliga a enfrontar-se amb elles mateixes, els seus fantasmes i les seves pors. 



A l’obra, les tres amigues i un cotxe surten de Barcelona cap a París. Una vol ser mare i les altres dues l'hauran d'acompanyar a contracor, per un pacte d’infantesa, a trobar-se amb el seu semental. L'amistat, els somnis, tres veus que et parlen, els errors, el sexe, la paleodieta... Tot això i més és París.

Les Cot és un trio vocal femení format per Anna Ponces, Maria Viñas i Elia Corral, que crea espectacles musicals i escènics en què la música es combina amb l’acció teatral, els personatges, la fantasia… Partint de l’experiència de tres professionals formades en el camp de la música i les arts escèniques, volen crear espectacles vius que despertin l’imaginari, que creïn complicitat amb el públic, que l’emocionin i el sorprenguin. Per això treballen amb música original que els permeti incorporar dinamisme i acció i on cada veu pugui tenir la seva entitat i vincular-se a un personatge o a una manera de plantejar la peça.

Organitzat per BARTS, el FESTIE acull tres propostes teatrals agosarades i audaces de la mà de tres companyies emergents amb un brillant futur per davant: Mafia de The Mamzelles, París de Les Cot i Els reis de Shakespeare escriuen el discurs de PHILLLIPE THE SIXTH de LAminimAL; aquesta darrera, una estrena absoluta coproduïda per BARTS. Amb el lema Fes l’indie, l’objectiu del nou festival és donar una oportunitat perquè aquestes companyies surtin del circuit de sales de petit format i arribin a nous espectadors i, alhora, el públic habitual de les sales grans tingui accés a propostes innovadores que els sorprendran.

  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios