El celler Jean Leon presenta la ciutat de Nova York en imatges, de la mà del fotògraf Dess Salto

L’exposició fotogràfica Libertè, Un coloso intratable s’inaugurarà el divendres, 14 de desembre, amb la degustació de vins Jean Leon i una selecció de formatges artesans

El celler Jean Leon acull, a partir del 14 de desembre i fins a mitjans de gener, una exposició del fotògraf malagueny Dess Salto sobre Nova York, la ciutat on Jean Leon va viure les primeres aventures en busca del somni americà.

La inauguració tindrà lloc el divendres, 14 de desembre, a les 19:30, i comptarà amb la presència de l’artista que comentarà, des de la passió i entusiasme que el caracteritza, les imatges que capten l’essència de la ciutat que per a Jean Leon, com per a molts d’altres, va convertir-se en un indret d’oportunitats. Els assistents també podran degustar vins Jean Leon, maridats amb formatges artesans de Xerigots i tot amenitzat amb la música de la Coral Laroc.

Dess Salto va descobrir el potencial de la fotografia com a mitjà d’expressió i de relació amb l’entorn i la seva gent durant un viatge a Tailàndia. Després d’aquell viatge iniciàtic, va fotografiar països com Austràlia, Costa Rica, Panamà i la Índia, tenint com a referència el mar i la muntanya. Aquesta passió per capturar instants és el que transmet a Libertè, Un coloso intratable, on mostra el ritme frenètic de Nova York, l’arribada de vaixells al port, etc. Segons el fotògraf són “històries ambientades en un entorn predilecte perquè les coses succeeixin, per aconseguir aquelles metes que un dia vas veure en aquella vella pel·lícula”.

La inauguració de l’exposició és d’entrada lliure, si bé es requereix reserva prèvia ja que l’aforament és limitat. L’exposició es podrà visitar al celler Jean Leon fins a finals de gener.

  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios