PAQUITO FOREVER estrena nova temporada al TEATRE CONDAL

El proper dia 25 de setembre tindrà lloc l’estrena de la segona temporada del musical PAQUITO FOREVER, en aquest cas, al Teatre Condal.

Amb un gran èxit de públic i crítica a l’Almeria Teatre, el musical, protagonitzat per Joan Vázquez i dirigida per Víctor Álvaro, va estar nominat al Premi de la Crítica a millor musical, i Joan Vázquez va guanyar el Premio de Teatro Musical a Millor Actor Destacat. A més acaba de ser nominat a Millor Actor Principal en els Premis Broadway World Spain 2018, entre moltes altres nominacions.

PAQUITO FOREVER, que també va ser representat a Londres, està basat en la història real de Paco Alonso, bailaor, cantaor, actor i transformista català que va començar la seva carrera al Paral·lel als anys 50 i va recórrer tot el món ballant i cantant amb les revistes més famoses, els ballets més aclamats i els artistes més emblemàtics d’aquells temps; instal·lant-se a Nova York i vivint la vida amb una llibertat que aquí a la seva terra no podia tenir.

Joan Vázquez ja va interpretar el paper de Paquito a Flor de Nit – El Cabaret, un personatge entranyable que va crear el mateix Paco Alonso al Flor de Nit original de Dagoll Dagom de 1992. Un personatge que el propi Alonso sempre deia que semblava que el mateix Manuel Vázquez Montalbán li havia escrit a mida i que ara torna a cobrar vida en aquesta mena d’spin off.

PAQUITO FOREVER és un musical de Gerard Alonso (Le Llaman Copla, Ojos Verdes, L’Esquella de la Torratxa, T’estimo -ets perfecte- ja et canviaré) i Fran Arráez (La Toñi, Llueven Vacas, Peceras, Elepé), amb coreografia de Beàlia Guerra (Polònia, La Família Irreal, The Black Rider, Guapos i Pobres, Flor de Nit).

En paral·lel a PAQUITO FOREVER, que es podrà veure a la sala petita del Teatre Condal del 25 de setembre al 13 de novembre, aquesta propera temporada Joan Vázquez també protagonitzarà un musical titulat Ciutat de Gespa, basat en la vida de Federico García Lorca a Nova York, que s’estrenarà el 12 de desembre a El Maldà.

Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios