EL CONCERT D'INAUGURACIÓ DEL 6è FESTIVAL JARDINS PEDRALBES EN DIRECTE A TVE2


L’escenari del Festival Jardins Pedralbes serà testimoni de la unió de dues de les millors veus líriques del panorama musical:

La soprano Ainhoa Arteta i el tenor Josep Carreras acompanyats per l’orquestra Arts Symphony Ensemble i dirigits pel mestre David Giménez.

Ainhoa Arteta  és una de les sopranos més importants del nostre país. Amb una destacada carrera internacional, Arteta va fer el seu debut operístic a Palm Beach el 1990. Des de llavors ha cantat sobre els escenaris més importants del món, des del Carnegie Hall fins al Metropolitan Opera House de Nova York.

Josep Carreras  ocupa avui una posició privilegiada en el món de la música. Des que el tenor va començar a cantar professionalment el 1970, la seva meteòrica carrera no ha fet més que créixer. La seva àmplia discografia inclou més de cent cinquanta enregistraments i són ja llegendaris els concerts dels 3 Tenors, seguits per milers de milions d’espectadors de tots els continents creant un impacte sense precedents en el món de la lírica.

Arts Symphony Ensemble neix el 2014 com a iniciativa d’alguns membres de l’ Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu i de l’ Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC). Tots ells són músics d’una dilatada experiència que els ha portat per les millors sales de concerts d’arreu del món. Liderats per la figura del violinista Cristian Chivu, decideixen iniciar aquest projecte que s’ha caracteritzat des dels seus inicis per la recerca de la excel·lència artística i la alta qualitat en les seves interpretacions.

  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa 

Comentarios