Quimi Portet presenta "Festa Major d'Hivern" a Barcelona

Quimi Portet presenta a la ciutat de Barcelona el seu nou treball "Festa Major d'Hivern" el 15 de maig a la [2] d'Apolo dins del marc del 19è Festival Mil·lenni.

Com tots els artistes veritablement grans, Quimi Portet és un gènere en sí mateix. Més enllà dels tres milions i mig de discos venuts amb Los Rápidos, Los Burros i El Último de la Fila, la insubornable  fidelitat al seu propi univers l’ha convertit en un referent tant per coetanis com per les noves generacions de la música catalana.

Sensibilitat, ironia i una veu pròpia que sona com mai en un nou àlbum "Festa Major d'Hivern", el DESÈ de la seva carrera en solitari, gravat de cap a peus per ell mateix i coproduït juntament amb el britànic David Tickle, amb qui ja va treballar a Astronomía Razonable (93) i Hoquei sobre pedres (97). Rock’n’roll de quan el rock’n’roll importava sense nostàlgia ni complexes que, en directe i amb Jordi Busquets a la guitarra i Ángel Celada a la bateria, es transforma en una festa major personal i absolutament intransferible.

Imatges cortesia de CONCERT STUDIO SL

Comentarios