SÉPTIMO A presenta el seu "nou directe" a la Sala APOLO de Barcelona


El proper 27 d’abril, a les 20:30 hores, el grup solsonès-cardoní SÉPTIMO A encetarà a La [2] de Apolo de Barcelona nova temporada amb un nou directe “més directe” al costat de la banda HORA DE JOGLAR.

Séptimo A i Hora de Joglar s’ajunten en un concert únic per sumar els seus potents directes i fer gaudir al públic d’una proposta conjunta que evidenciarà la bona sintonia que hi ha entre les dues formacions. A la festa, s’afegiran també els grups Vizuri de Cardona i La Quinta del Barrio de Solsona.

A més del seu repertori habitual, Séptimo A interpretarà per primer cop en viu Everybody is winni, el single d’avanç del nou àlbum que està previst que es publiqui el proper mes d’octubre.


Everybody is winni és una cançó de transició cap al nou enfocament del grup. Conserva el punt d’ska que ha identificat a SÉPTIMO A en els seus anteriors treballs, però incorpora novetats com l’idioma -en anglès i català-, l’electrònica més present i, especialment, una lletra delirant que neix d’una paraula inventada: “winni” i fa referència als errors, als punts rars i singulars de les persones. “La perfecció no existeix i aquesta és la gràcia; reconeixem-ho i posem-hi un toc d’humor”, reivindica la banda.

Després de transcórrer diverses etapes i amb dos discs ja editats, aquest grup format per una colla de sis amics de Solsona i dos de Cardona que es van iniciar en el món de la música per passar-ho bé plegats apel·la ara a un retorn a l’essència original d’aquests companys d’aventures que es volen divertir. Aquest nou pas, aquest “despullar-se” per mostrar-se en la seva plenitud i de manera original, sense objectius comercials ni “postureigs”, es plasmarà aquest 2018 en l’edició del nou disc, amb la presentació d’una nova imatge i amb un nou concepte de directe més això, “directe”.


  • Imatges i vídeo cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios