EST OEST i MI CAPITÁN ARRIBEN A BARCELONA EL DIA 6 D'ABRIL EN EL MARC DEL 19 FESTIVAL MIL·LENNI

El divendres 6 d'abril a les 21h, arriba EST OEST a l'escenari del Molino de Barcelona per a presentar el seu segon disc “El gir”, que defineix exactament la decisió de la banda de fer un cop de volant. En tots els sentits.
Nascuts dins l’espessa boira de la Plana de Vic, EST OEST es va donar a conèixer guanyant el concurs Sona9 l’any 2015 i publicant, poc després, el seu primer àlbum Fortuna (Lav Records / Buenritmo). 

“El gir”, a més d’estilístic, és ideològic. El do it yourself ha estat, sens dubte, la pedra filosofal d’aquest segon treball. A força d’hores, cafès i paciència EST OEST grava un recull de 12 cançons amb l’únic objectiu de no donar-les per acabades fins que els satisfessin al cent per cent. Amb aquest nou treball, estil i missatge teixeixen una aliança completa. El lirisme, aquesta vegada, travessa muntanyes, observa les plantes i es desenvolupa dins d’una idiosincràsia optimista i primaveral. La música li fa de vestit a mida. Més elaborada, rítmica i brillant, es projecta a l’espai com un ocell que s’enlaira amb la major potència i amb la major delicadesa.

Així doncs, el 6 d’abril serà la primera ocasió d’escoltar el nou àlbum d’EST OEST en directe. Després d’haver-se gravat el disc de pe a pa ells mateixos, ara només els queda tornar als escenaris per presentar “el gir” i provocar així, que les aspes d’El Molino, tornin a girar.

La [2] de Apolo és la sala triada per la banda MI CAPITÁN per presentar el seu segon treball discogràfic ‘Un tiro por la salut del imperio’ el 6 d'abril a les 21h.

MI CAPITÁN és la suma de molt talent i molts amics. La banda formada per Gonçal Planas(Sanpedro), Ricky Falkner (bateria i famós productor en Egon Soda, Standstill, Love of Lesbian i Iván Ferreiro entro uns altres), Ferran Pontón (baix en Egon Soda), Julián Saldarriaga (guitarra en Love of Lesbian), Ricky Lavado (percussió en Standstill, Nudozurdo i The Secret Society), Dani Ferrer (teclats de Love of Lesbian) i Victor Valiente (guitarra en Standstill i Sidonie) van publicar en 2015 el seu primer disc, ‘Drenad el Sena’, amb el qual van obtenir el seu primer èxit amb el single ‘Es suave la voz’, que al costat d'altres cançons de l'àlbum han superat el milió de reproduccions en Spotify.

Els concerts que al llarg de 2015 i 2016 va fer la formació, tocant en alguns dels festivals més importants del país com el Sonorama Ribera, Portamérica o el Low Festival, van començar a fer veure que MI CAPITÁN no era cap broma entre amics. Era una banda seriosa amb voluntat de construir-se un públic fidel i propi, més enllà del que pogués provenir de les bandes a les quals pertanyen els seus components.

Ara arriba el seu segon treball, publicat a l'octubre del 2017, ‘Un tiro por la salud del lmperio’, amb el qual prometen convertir-se en un dels grans referents indies del moment.

  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios