Passa al contingut principal

EST OEST i MI CAPITÁN ARRIBEN A BARCELONA EL DIA 6 D'ABRIL EN EL MARC DEL 19 FESTIVAL MIL·LENNI

El divendres 6 d'abril a les 21h, arriba EST OEST a l'escenari del Molino de Barcelona per a presentar el seu segon disc “El gir”, que defineix exactament la decisió de la banda de fer un cop de volant. En tots els sentits.
Nascuts dins l’espessa boira de la Plana de Vic, EST OEST es va donar a conèixer guanyant el concurs Sona9 l’any 2015 i publicant, poc després, el seu primer àlbum Fortuna (Lav Records / Buenritmo). 

“El gir”, a més d’estilístic, és ideològic. El do it yourself ha estat, sens dubte, la pedra filosofal d’aquest segon treball. A força d’hores, cafès i paciència EST OEST grava un recull de 12 cançons amb l’únic objectiu de no donar-les per acabades fins que els satisfessin al cent per cent. Amb aquest nou treball, estil i missatge teixeixen una aliança completa. El lirisme, aquesta vegada, travessa muntanyes, observa les plantes i es desenvolupa dins d’una idiosincràsia optimista i primaveral. La música li fa de vestit a mida. Més elaborada, rítmica i brillant, es projecta a l’espai com un ocell que s’enlaira amb la major potència i amb la major delicadesa.

Així doncs, el 6 d’abril serà la primera ocasió d’escoltar el nou àlbum d’EST OEST en directe. Després d’haver-se gravat el disc de pe a pa ells mateixos, ara només els queda tornar als escenaris per presentar “el gir” i provocar així, que les aspes d’El Molino, tornin a girar.

La [2] de Apolo és la sala triada per la banda MI CAPITÁN per presentar el seu segon treball discogràfic ‘Un tiro por la salut del imperio’ el 6 d'abril a les 21h.

MI CAPITÁN és la suma de molt talent i molts amics. La banda formada per Gonçal Planas(Sanpedro), Ricky Falkner (bateria i famós productor en Egon Soda, Standstill, Love of Lesbian i Iván Ferreiro entro uns altres), Ferran Pontón (baix en Egon Soda), Julián Saldarriaga (guitarra en Love of Lesbian), Ricky Lavado (percussió en Standstill, Nudozurdo i The Secret Society), Dani Ferrer (teclats de Love of Lesbian) i Victor Valiente (guitarra en Standstill i Sidonie) van publicar en 2015 el seu primer disc, ‘Drenad el Sena’, amb el qual van obtenir el seu primer èxit amb el single ‘Es suave la voz’, que al costat d'altres cançons de l'àlbum han superat el milió de reproduccions en Spotify.

Els concerts que al llarg de 2015 i 2016 va fer la formació, tocant en alguns dels festivals més importants del país com el Sonorama Ribera, Portamérica o el Low Festival, van començar a fer veure que MI CAPITÁN no era cap broma entre amics. Era una banda seriosa amb voluntat de construir-se un públic fidel i propi, més enllà del que pogués provenir de les bandes a les quals pertanyen els seus components.

Ara arriba el seu segon treball, publicat a l'octubre del 2017, ‘Un tiro por la salud del lmperio’, amb el qual prometen convertir-se en un dels grans referents indies del moment.

  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CHORUS LINE producido y codirigido por Antonio Banderas llega al Teatre Tívoli el 21 de febrero

El próximo 21 de febrero se estrenará en el Teatre Tívoli de Barcelona el musical A CHORUS LINE, producido y codirigido por Antonio Banderas.
El aclamado musical que estuvo en cartel 15 años seguidos en Broadway empieza su andadura en España mañana viernes, 15 de noviembre, con el estreno internacional en el Teatro del Soho CaixaBank de Málaga, donde se representará antes de viajar a Barcelona.
Concebido, dirigido y coreografiado por Michael Bennet en 1975, con libreto de James Kirkwood y Nicholas Dante, música de Marvin Hamlisch y canciones de Edward Kleban, y ganador de nueve premios Tony y del Pulitzer, A CHORUS LINE supuso un cambio de paradigma en cuanto a su concepción, pues se inspiró en las experiencias reales de los miembros del reparto original.

El espectáculo es un revival de la producción original de Broadway a cargo de la legendaria Baayork Lee. Coreógrafa y directora, Lee interpretó a uno de los personajes de la producción original, Connie Wong, inspirado en ella misma, y l…

Gira y prórroga en Madrid de PESADILLA EN LA COMEDIA

Gracias al gran éxito obtenido, con llenos absolutos, ENRIQUE SAN FRANCISCO y MIKI D’KAI prorrogarán las funciones de su nuevo espectáculo, PESADILLA EN LA COMEDIA, en el teatro Príncipe Gran Vía de Madrid, combinando las fechas con el calendario de gira por toda España. Concretamente, la comedia volverá a Madrid los viernes 7 y 21 de febrero, 6 y 20 de marzo, 10 y 24 de abril, 8 y 22 de mayo, y 12 y 26 de junio, siempre a las 23:10 horas.
PESADILLA EN LA COMEDIA es un espectáculo de humor de situación, donde Miki d´Kai, El Chef, regenta un restaurante del cual busca una buena crítica para levantar el negocio. Enrique San Francisco, El Crítico, va a su restaurante y al final acaba confesando que lo hace por comer y beber sin gastarse un duro y porque no sabía qué hacer con su vida. Con esa premisa, se suceden situaciones absurdas, irónicas y muy divertidas entre los dos personajes, juntos y revueltos, y también desternillantes monólogos de los dos cómicos fieles a sus respectivos estil…
Este Sant Jordi Literatura gratuita para el confinamiento.
Malpaís
Yolanda Soler-Onís presenta una nueva edición, digital gratuita, publicada por Hora Antes Editorial.
Un territorio inhóspito en el que sólo sobreviven algunas especies.
Los amantes de la novela negra tienen la oportunidad de disfrutar en estos días de encierro de la novela Malpaís de Yolanda Soler-Onís con una nueva edición, digital gratuita, publicada por Hora Antes Editorial.
La escritora y periodista Yolanda Soler Onís, autora de esta novela, actual directora del Instituto Cervantes de Beirut, ha querido sumarse con esta iniciativa a la de otros artistas que acompañan, compartiendo sus obras, a quienes se encuentran en cuarentena.
La edición se ha publicado también en polaco (Sirocco) en versión de Bogumiła Wyrzykowska, traductora de la Premio Nobel polaca Olga Tokarczuk., y con portada del artista canario Pepe Dámaso.(1933)
Sinópsis: Malpaís es una trepidante novela que transcurre en 1992, en una isla atlántica sitiada por…