Cartell guanyador del 39 Concurs Argillà Argentona 2018

XAVIER RAGULL GABARRÓ guanya el 39 Concurs de Cartells Argillà Argentona 2018. Fira Internacional de Ceràmica amb el seu cartell PUZZLE. 

El cartell del concursant de Vilassar de Mar serà el que anunciarà la Fira Internacional de Ceràmica - Argillà Argentona que se celebrarà els dies 6, 7 i 8 de juliol del 2018

La difusió pública del veredicte del jurat tingué lloc al Museu del Càntir ahir divendres 13 d'abril a les 19 h, en el decurs de l'acte inaugural de l'exposició dels cartells seleccionats.

Aquest any s'han presentat un total de 53 cartells.

El jurat qualificador d'aquesta edició ha estat format pel dissenyador gràfic Joan Cruanyes Ràfols, l'artista Joan Poch Català, la dissenyadora gràfica i artista Montse Pons Pallarés, el guanyador del cartell de l'edició passada i dissenyador gràfic Jaume Arnau i Anastasi i el representant del Patronat del museu i president del jurat Josep Famadas Soler. 

Segons el guanyador del concurs, Xavier Ragull, en el cartell hi ha volgut representar diferents elements i àmbits on la ceràmica hi és present habitualment. I en quant a la forma del cartell, que representa us preguntareu alguns? Doncs aquí cadascú hi trobarà una resposta diferent perquè en realitat hi poden haver diferents interpretacions, però l'autor ens revela que s'hi pot veure des d'una cara fins a un càntir, els veus?

El jurat també va atorgar dues mencions honorífiques als cartells ESSÈNCIA ARTESANA, de Víctor Rodríguez Arroyo, de Mataró, i LA MERLA de Rafael Romero Pineda, d'Olivella.

Els treballs seleccionats restaran exposats a la sala d'exposicions temporals del museu del 13 d'abril al 6 de maig.

Un cop finalitzada l'exposició el cartell guanyador quedarà exposat, permanentment, a l'espai que te habilitat el Museu en el vestíbul d'entrada, junt amb els cartells guanyadors d'edicions anteriors.

Horari d'obertura: 
Dimarts a divendres de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h
Dissabtes d'11 h a 14 h  i de 17 h a 20 h
Diumenges i festius d'11 h  a 14 h

  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios