Entrega de la Mona de Pasqua solidaria - BECH

Santiago Ferrando, Beatriz Ferrer-Salat, Cristina García i Emilio Zegrí.
L'amazona olímpica, Beatriz Ferrer-Salat, ha estat l'encarregada de lliurar aquesta tarda la mona de Pasqua solidària de la Barcelona Equestrian Challenge (BECH) als nens del projecte Paidós de Càritas. L'acte ha tingut lloc, per cinquè any consecutiu, a les instal·lacions del Reial Club de Polo de Barcelona i ha comptat amb l'assistència d'Emilio Zegrí, president de la Fundació Reial Club de Polo de Barcelona; Santiago Ferrando, director del Centre Paidós de Badalona; Cristina García, directora de Serveis Corporatius i Secretaria General i representants del Reial Club de Polo de Barcelona.

La mona, protagonitzada per un gran peluix en forma de cavall i un gran nombre de xocolates, és per als més petits del centre Paidós, l'objectiu és ajudar els nens i les famílies que viuen amb pocs recursos i amb alt risc d'exclusió social .

"Aquest és un acte petit, però amb molta importància simbòlica molt gran perquè alimenta la il·lusió dels nens. Aquesta mona va per aquells nens que no tenen un padrí que els la regali", comentava Emilio Zegrí, president de la Fundació Reial Club de Polo de Barcelona.
Els representants de la BECH, així com els màxims responsables del Reial Club de Polo, van mostrar el seu agraïment a l'amazona olímpica, sempre disposada a col·laborar en causes de col·lectius vulnerables.

Santiago Ferrando, per la seva banda, va agrair el lliurament i va destacar "aquest és un projecte molt important que ajuda a que aquests 52 nens creïn un context emocional per desenvolupar-se com a adults".


La BECH és un ambiciós projecte de promoció impulsat per l'Ajuntament de Barcelona i el Reial Club de Polo de Barcelona, ​​amb l'objectiu d'apropar el món del cavall a la societat en general. Consta de quatre eixos: esport, salut, educació i cultura. Precisament, l'acció celebrada aquesta tarda s'encaixa dins de l'eix cultural.


  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios