Del 26 de juliol al 12 d’agost de 2018, Cambrils viurà la quaranta-quatrena edició del Festival Internacional de Música. Aquest any el certamen comptarà amb les actuacions de Pastora Soler, Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience, Kase.O, Hija de la Luna: Homenatge a Mecano, Jorge Drexler, Miguel Poveda, Sweet California, La Pegatina i Enrique Bunbury.

El 26 de juliol s’obrirà la XLIV edició del Festival Internacional de Música de Cambrils amb PASTORA SOLER que torna als escenaris després de dos anys de retir personal amb La calma.

24 hores més tard arriba el llegendari guitarrista de d’Earth, Wind & Fire amb AL MCKAY’S EARTH, WIND & FIRE EXPERIENCE amb un show on reviurem tots els èxits de la banda.

El 28 de juliol un dels rapers més importants del panorama espanyol de Hip Hop cantarà al públic els seus versos, es tracta de KASE.O, l’ex integrant del mític grup Violadores del Verso.

L’increïble grup artístic HIJA DE LA LUNA ens oferirà un show homenatge a Mecano on es podrà gaudir d’una escenografía molt cuidada amb rèpliques exactes de les seves cançons originals.

El 2 d'agost arriba la cita amb l’uruguaià JORGE DREXLER, amb el seu tretzè treball: Salvavidas de Hielo, un disc gravat únicament amb guitarres i que constitueix una mostra minimalista i sense pretensions de superar-se a si mateix.

Una carrera musical de més de 25 anys portaran a MIGUEL POVEDA. (3 d’agost) a l’escenari de Cambrils, on el cantaor flamenc ens presentarà el seu projecte EnLorquecido.

Els adolescents podran gaudir en directe de la banda juvenil del moment SWEET CALIFORNIA el 9 d’agost.



Ahora o nunca és l’últim treball de LA PEGATINA que ens animarà l’estiuenca nit del 10 d’agost al Parc del Pinaret.

La cloenda del festival (12 d’agost) serà amb ENRIQUE BUNBURY, l’ex líder d’Héroes del Silencio, que promet un cuidada selecció de temes, així com una estudiada posta en escena per deleitar als seus fans.

En els propers dies l'organització del Festival de Música, Concert Studio, anunciarà els concerts que tancaran definitivament el cartell d'artistes de l'edició d'enguany.




  • Imatges i vídeo cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios