Passa al contingut principal

Joan Chamorro amb Èlia Bastida i els cromatismes de Neus Mar & Imma Presas, imperdibles del Festival MUSiCVEU

Arriben dues propostes imperdibles sobre l'escenari del MUSICVEU. El 25 de febrer els sons i ritmes del jazz, la bossa nova, o el bebop ens embolcallaran de la mà de la formació del músic i mestre Joan Chamorro presentant a Èlia Bastida. L'11 de març Neus Mar & Imma Presas Quartet ens proposaran un interessant i original joc que relaciona els colors i la música amb els sentiments que desperta en l'espectador. L'espectacle porta el nom de Cromatismes, nom amb què han titulat el seu darrer treball d'estudi.  Després del tret inaugural del Festival amb els concerts de Maria Canyigueral i les Sound Six, sobre l'escenari del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès tindrem dues propostes molt especials. 

El festival MUSiCVEU no es pot entendre sense el seu vessant solidari i de compromís amb el territori, per aquest motiu, enguany el 10% de la recaptació anirà destinada a programes d'ajuda a l'alimentació infantil duts a terme per la Creu Roja de l'Alt Penedès


25 de Febrer a les 19h: Joan Chamorro presenta Èlia Bastida 
Un concert excepcional amb els millors sons i ritmes del jazz, el swing, la bossa nova o el bebop.. La factoria de la Sant Andreu Jazz Band segueix generant solistes que sorprenen el públic any rere any. En aquesta ocasió destaca la violinista, saxofonista i cantant Èlia Bastida, una veu que compta amb el seu propi disc de presentació, el novè de la sèrie Joan Chamorro. Al costat de l'Andrea Motis, Josep Traver i el mateix Joan Chamorro, revisaran alguns dels temes interpretats en el nou treball i també d'altres on la veu tindrà molta presència. La formació serà Joan Chamorro al contrabaix i veu, Èlia bastida a la veu, violí i saxo tenor, Andrea Motis amb la veu, trompeta i saxo i Josep Traver a la guitarra. 


11 de Març a les 19h: Neus Mar & Imma Presas Quartet
"Tot allò que percebem a través del color ens aporta missatges i sensacions molt diverses que tenen una gran influència en les nostres emocions, ja que evoquen diferents significats, la puresa el blanc, la vida el groc, l'esperança el verd, la passió el vermell... i quan la llum envolta tot plegat i ho vesteixes amb una cançó que t'hi portes, et trobes immers en Cromatismes" així és com defineixen Neus Mar i Imma Presas el seu darrer àlbum d'estudi, titulat Cromatismes. Acompanyades per Emilio Sànchez i Pep Rius, dos colors de veus molt diferents que s'uneixen per cercar a cada nota l'arrel de cada sentiment. El resultat és un espectacle de música i color que a través de grans èxits de tots els temps d'artistes com Leonard Cohen, Castor Pérez i Gloria Cruz o Joan Manuel Serrat, entre d'altres, pretén emocionar el públic amb un repertori ordenat segons el color de l'emoció que desperta cadascuna de les peces. 

Des del MUSiCVEU diem #DonemliLaVolta amb la Creu Roja de l'Alt Penedès
Des dels inicis del festival MUSiCVEU el vessant solidàri ha sigut un dels segells del Festival del qual ens en sentim molt orgullosos per la seva ajuda i vinculació amb el territori. Enguany, el 10% de la recaptació del Festival anirà destinada a "Programes de suport d’emergència a l’alimentació infantil" portats a terme per la Creu Roja de l'Alt Penedès. Es tracta d'un projecte de proximitat molt important, ja que va destinat a un perfil molt vulnerable com és la "Infància en dificultat social".

A Creu Roja destinen un equip de tècnics/es i voluntaris/àries referents dels projectes  d'alimentació infantil per cobrir, juntament una dotació pressupostària provinent de donacions com la del festival, les necessitats d'alimentació bàsiques que els infants en situació vulnerable necessiten. El projecte porta el nom de la campanya #DonemliLaVolta. Coneix més sobre el programa de la Creu Roja de l'Alt Penedès fent clic a l'enllaç i al blog del Festival. 

 


  • Imatges i vídeos cortesia d'assessoria de premsa

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CHORUS LINE producido y codirigido por Antonio Banderas llega al Teatre Tívoli el 21 de febrero

El próximo 21 de febrero se estrenará en el Teatre Tívoli de Barcelona el musical A CHORUS LINE, producido y codirigido por Antonio Banderas.
El aclamado musical que estuvo en cartel 15 años seguidos en Broadway empieza su andadura en España mañana viernes, 15 de noviembre, con el estreno internacional en el Teatro del Soho CaixaBank de Málaga, donde se representará antes de viajar a Barcelona.
Concebido, dirigido y coreografiado por Michael Bennet en 1975, con libreto de James Kirkwood y Nicholas Dante, música de Marvin Hamlisch y canciones de Edward Kleban, y ganador de nueve premios Tony y del Pulitzer, A CHORUS LINE supuso un cambio de paradigma en cuanto a su concepción, pues se inspiró en las experiencias reales de los miembros del reparto original.

El espectáculo es un revival de la producción original de Broadway a cargo de la legendaria Baayork Lee. Coreógrafa y directora, Lee interpretó a uno de los personajes de la producción original, Connie Wong, inspirado en ella misma, y l…

Gira y prórroga en Madrid de PESADILLA EN LA COMEDIA

Gracias al gran éxito obtenido, con llenos absolutos, ENRIQUE SAN FRANCISCO y MIKI D’KAI prorrogarán las funciones de su nuevo espectáculo, PESADILLA EN LA COMEDIA, en el teatro Príncipe Gran Vía de Madrid, combinando las fechas con el calendario de gira por toda España. Concretamente, la comedia volverá a Madrid los viernes 7 y 21 de febrero, 6 y 20 de marzo, 10 y 24 de abril, 8 y 22 de mayo, y 12 y 26 de junio, siempre a las 23:10 horas.
PESADILLA EN LA COMEDIA es un espectáculo de humor de situación, donde Miki d´Kai, El Chef, regenta un restaurante del cual busca una buena crítica para levantar el negocio. Enrique San Francisco, El Crítico, va a su restaurante y al final acaba confesando que lo hace por comer y beber sin gastarse un duro y porque no sabía qué hacer con su vida. Con esa premisa, se suceden situaciones absurdas, irónicas y muy divertidas entre los dos personajes, juntos y revueltos, y también desternillantes monólogos de los dos cómicos fieles a sus respectivos estil…
Este Sant Jordi Literatura gratuita para el confinamiento.
Malpaís
Yolanda Soler-Onís presenta una nueva edición, digital gratuita, publicada por Hora Antes Editorial.
Un territorio inhóspito en el que sólo sobreviven algunas especies.
Los amantes de la novela negra tienen la oportunidad de disfrutar en estos días de encierro de la novela Malpaís de Yolanda Soler-Onís con una nueva edición, digital gratuita, publicada por Hora Antes Editorial.
La escritora y periodista Yolanda Soler Onís, autora de esta novela, actual directora del Instituto Cervantes de Beirut, ha querido sumarse con esta iniciativa a la de otros artistas que acompañan, compartiendo sus obras, a quienes se encuentran en cuarentena.
La edición se ha publicado también en polaco (Sirocco) en versión de Bogumiła Wyrzykowska, traductora de la Premio Nobel polaca Olga Tokarczuk., y con portada del artista canario Pepe Dámaso.(1933)
Sinópsis: Malpaís es una trepidante novela que transcurre en 1992, en una isla atlántica sitiada por…