Entrega del recapte benèfic de ‘L’hora del Conte Solidari’ a la Fundació Comtal


El Restaurant 4 Gats va celebrar ahir l’acte de cloenda dels actes del 120è aniversari amb l’entrega dels diners recaptats amb la iniciativa L’hora del Conte Solidari a la Fundació Comtal de Barcelona, entitat que treballa al Raval de Barcelona i que ha estat la beneficiària de l’acció. La quantitat recaptada amb aquesta iniciativa ha estat de 2240 €.


La iniciativa, promoguda pel restaurant en el marc del seu 120è aniversari, s'ha dut a terme un diumenge de cada mes i ha consistit en una lectura pública d’un conte infantil a càrrec de diverses personalitats destacades com són Pep Sala, la Pilarín Bayés, Gerard Quintana o el doctor Eduard Estivill. Els més de 2240 € recaptats a través del cost de la entrada a les jornades, 5 euros cadascuna, s’han destinat a la Fundació Comtal de Barcelona.
 
La Fundació es dedica des de fa més de 22 anys a l’educació i la inserció social i laboral d’infants i joves en situació de vulnerabilitat al Casc Antic de Barcelona. Seguint aquesta premissa, lluiten per millorar la qualitat de vida de les persones més desfavorides sense valorar aspectes de procedència, situació econòmica o familiar. A més d’acollir-los i acompanyar-los, també els orienten i els ajuden a resoldre els problemes amb què es troben a l’escola, amb la família o a l’hora de trobar feina. L’equip agraeix a Els 4 Gats la il·lusió, l’energia i el cor que han posat per aconseguir l’èxit i el benefici d’aquesta iniciativa que els ajudarà a millorar la vida dels infants i joves que més ho necessitin.


 
El 2017 ha sigut un any de celebracions per l’històric restaurant, ja que cada mes s’han plantejat diferents activitats per celebrar el seu 120è aniversari. Activitats com L’hora del conte solidari, on una figura destacada de la cultura catalana llegia un conte que havia marcat la seva vida, un concurs de sketching o exposicions artístiques, han sigut algunes de les activitats que s’han dut a terme al restaurant durant 2017. Tot això sumat al concurs Ploma 4 Gats, que enguany va arribar a la seva tercera edició amb un nou rècord de participació.

  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios