ACTES 120è ANIVERSARI Sketchs guanyadors del Concurs 4 Gats

L’obra guanyadora, en blanc i negre, la va firmar Lluïsot Domenech. Donat a l’elevat nivell i a la qualitat dels treballs presentats, el jurat va decidir atorgar un segon premi en forma d’accèssit, inicialment no previst, Katerin Carballares.

El concurs d’ sketching va formar part del llarg seguit d’activitats duts a terme per l’aniversari d’Els 4 Gats, que enguany compleix 120 anys.

Prop de mig centenar de participants van omplir el passat diumenge el Restaurant 4 Gats en el marc de la celebració del primer Concurs d’sketching, en que va donar l’oportunitat als aficionats a aquesta modalitat artística, de realitzar les seves creacions inspirant-se en el mític restaurant barceloní.

Tanmateix, l’artista plàstica Carolina Cuende firmarà l’última mostra temporal que s’exposarà a les parets del restaurant en motiu del 120è aniversari (fins el 30 de desembre). Les exposicions temporals han estat una de les activitats amb més seguiment de l’aniversari ja que han aplegat fins a 12 artistes de diferents disciplines artístiques que han presentat mirades noves i originals al seu voltant.


Hashtag oficial: #4Gats120anys

Imatges cortesia de 

Comentarios