XARIM ARESTÉ farà la presentació oficial del seu nou disc "Polinèsies" dins el marc del 19 Festival Mil·lenni

Xarim Aresté farà la presentació oficial de "Polinèsies" demà, 29 de novembre a les 21h, en el marc del 19 Festival Mil·lenni. La Sala El Molino serà l'escenari que viurà el tret de sortida del nou treball de l'artista.

Xarim Aresté, nascut a Flix, tot i ser un del grans noms del panorama musical català, manté intacte el seu enigma. Ha tocat amb alguns dels artistes més respectats, però d’un temps ençà posa tot l’èmfasi en el seu projecte personal. Amb el seu anterior disc, "La rosada", ja li van ploure els premis. Ara apuja l’aposta amb "Polinèsies", un viatge per un univers alhora íntim i col·lectiu on cada cançó és una illa formada per mil illes diferents.

"Polinèsies" tracta la relació que hi ha entre el tot i cada una de les seves parts. En total, deu cançons escollides entre més d’un centenar, producte d’un moment de creativitat desbordant, que consoliden Xarim Aresté com un virtuós de les paraules, com un poeta de la guitarra. Al disc, cuinat amb la complicitat dels productors de grups com Love of Lesbian, hi trobem aportacions dels seus músics habituals amb cors ocasionals d’amics com Sidonie o Gerard Quintana.
 
Entrades ja a la venda a www.festivalmillenni.com


Imatges cortesia de CONCERT STUDIO S.L.

Comentarios