XARIM ARESTÉ EN CONCERT A LA SALA 'EL MOLINO' 29 NOVEMBRE


L’escenari de la Sala ‘El Molino’ és l'escollit per l’artista de Flix Xarim Aresté per presentar a Barcelona el seu nou treball discogràfic anomenat ‘Polinèsies’, que veurà la llum aquest divendres 20 d’octubre. La presentació oficial en directe el 29 de noviembre a les 21h dins el marc del Festival del Mil·lenni de Barcelona.

Xarim Aresté és una de les cares més conegudes dels nostres escenaris i, paradoxalment, manté intacte el seu enigma. Ha tocat amb els artistes més respectats (de Josele Santiago a Maika Makovski, passant per Pascal Comelade) però d’un temps ençà posa tot l’èmfasi en el seu projecte personal. Amb l’anterior disc, “La rosada”, ja li van ploure els premis: l’Altaveu, el Cerverí, l’Enderrock de la crítica al millor disc de pop-rock de l’any. Ara apuja l’aposta amb “Polinèsies”, un viatge per un univers alhora íntim i col·lectiu on cada cançó és una illa formada per mil illes diferents. “Polinèsies” tracta la relació que hi ha entre el tot i cada una de les seves parts. De tot allò que hi ha de nosaltres en els demés i viceversa. Parla de l’aïllament que implica la individualitat i, a la vegada, de com estem connectats els uns als altres. Cada cançó representa una emoció, i cada emoció porta associat un bloqueig i el seu corresponent alliberament.

En total, 10 cançons escollides entre un centenar, producte d’un momento de creativitat desbordant. Una excel·lent col·lecció que consolida Xarim Aresté com un virtuós de les paraules, com un poeta de la guitarra. El disc s’ha cuinat a Blind Records amb la complicitat de Santos Berrocal i Florenci Ferrer, reconeguts productors de grups com Love of Lesbian o Sidonie, entre molts altres. Hi trobem aportacions musicals dels habituals Ermengol Mayol (bateria), Miquel Sospedra (baix) i Ricard Sohn (teclat) i també amb cors ocasionals d’amics com Sidonie, Gerard Quintana, Roger Pistola o Ljubljana & the Seawolf. I l’art de l’habitual Joan Garau a la carpeta.

Entrades ja a la venda a www.festival-millenni.com 
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios