JOSE JAMES PRESENTA "LOVE IN A TIME OF MADNESS"

José James arriba a Barcelona el 10 de novembre a les 21h. a la Sala Apolo [2] en el marc del 19è Festival Mil·lenni.

L’artista americà José James conegut al món de la música com "la millor mostra del jazz per a la generació del hip-hop". L’artista, amb una banda en viu, combina la fluïdesa del jazz amb cançons sensuals de R&B, que s'estén sobre ritmes de hip-hop.

El cantant va tenir un paper protagonista a la pel·lícula Cincuenta sombras más oscuras, estrenada el 17 de febrer d'aquest any 2017, i la seva cançó "They Can’t Take That Away From Me" va ser incorporada a la BSO d'aquest film. Fa una versió molt personal d'aquesta cançó creada per George Gershwin, a partir d'elements del jazz, souldrum’n’bass i spoken world,  la qual es pot veure cantada per ell mateix a la pel·lícula.

Té una manera molt propia d’interpretar jazz vocal. En aquesta ocasió presenta “Love in a time of madness”, on treballant amb un grup internacional d’escriptors i productors, James està elaborant un nou so i estil inspirat en influències com Frank Ocean, Usher o John Legend, i ampliant el fil de R & B i Hip-hop.

En aquest, que és el setè disc d’estudi del cantant neoyorquí, aprofunditza el seu amor per la música negra. Sense allunyar-se del jazz, el seu primer gran amor sempre present, segueix ampliant el seu ventall de gèneres, pero conservant intacte la seva identitat.
 

Entrades ja a la venda www.festival-millenni.com
 
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios