Passa al contingut principal

ELS HOMES SÓN DE MART I LES DONES DE VENUS DIMARTS 31 OCTUBRE A LES 20,00H

El Teatre Capitol  rebrà el 31 de octubre, la nit de la castanyada i de Halloween el retorn d'aquesta obra que de la qual ja han gaudit més de 85.000 espectadors. 

Un cop FINALITZADA la funció, tindrà lloc la celebració de la sisena temporada amb una nit con sorpreses molt dolces. ARRIBADES DE MART O SERÀ !!!! DE VENUS.
A partir del proper dia 31 d'octubre arrenca la sisena temporada de “Els homes són de Mart i les Dones de Venus" al teatre Capítol de Barcelona. L'obra, basada en el bestseller de John Gray, amb més de 50 milions d'exemplars venuts, l'adaptació teatral de l'autor francès Paul Dewandre i  al català per Paco Mir. L´obra constata les diferències entre sexes i dóna alguns consells per superar la relació de parella i no morir en l'intent. L'espectacle és un monòleg còmic, es presenta com una lliçó magistral. Jordi Díaz assumeix el rol de  mestre però també es fica en la pell de la parella. Durant la classe, que dura poc més d'una hora, Jordi Diaz ens recorda diverses situacions del dia a dia habituals, de tòpics en la parella per visualitzar que en cadascuna d'elles homes i dones reaccionen de manera diferent. El públic se sent reflectit i es reconeix en cadascuna de les situacions. Així, observem que ells i elles no valoren de la manera les relacions afectives, relacions de parella, amb la família, els amics, el treball ni responen amb la mateixa actitud, ni el mateix comportament enfront d'un fet. Lo que afavoreix conèixer una mica més com és l'altre sexe o, almenys, a confirmar que el què li passa a un o a una no és gens rar ni estrany; només que procedim de dos planetes diferents. Tot això amb humor i amb un somriure que ens acompanya de principi a final de l'espectacle. En resum ens intenta convèncer que els homes són més competents, seqüencials, només poden fer una cosa i ja està, autosuficients i racionals. Per la seva banda les dones solen ser més emocionals, polifacètiques, comunicatives i comprensives.
Jordi Díaz ens sorprèn amb la seva soltesa, humor, talent i aquesta capacitat per canviar de registres. Li hem vist al cinema, televisió i teatre
  • Mes de 85.000 espectadors has gaudit d'aquest divertit monologo.
  • L'obra ha estat adaptada en 7 països
  • 6ª Temporada d'èxit.
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CHORUS LINE producido y codirigido por Antonio Banderas llega al Teatre Tívoli el 21 de febrero

El próximo 21 de febrero se estrenará en el Teatre Tívoli de Barcelona el musical A CHORUS LINE, producido y codirigido por Antonio Banderas.
El aclamado musical que estuvo en cartel 15 años seguidos en Broadway empieza su andadura en España mañana viernes, 15 de noviembre, con el estreno internacional en el Teatro del Soho CaixaBank de Málaga, donde se representará antes de viajar a Barcelona.
Concebido, dirigido y coreografiado por Michael Bennet en 1975, con libreto de James Kirkwood y Nicholas Dante, música de Marvin Hamlisch y canciones de Edward Kleban, y ganador de nueve premios Tony y del Pulitzer, A CHORUS LINE supuso un cambio de paradigma en cuanto a su concepción, pues se inspiró en las experiencias reales de los miembros del reparto original.

El espectáculo es un revival de la producción original de Broadway a cargo de la legendaria Baayork Lee. Coreógrafa y directora, Lee interpretó a uno de los personajes de la producción original, Connie Wong, inspirado en ella misma, y l…

Gira y prórroga en Madrid de PESADILLA EN LA COMEDIA

Gracias al gran éxito obtenido, con llenos absolutos, ENRIQUE SAN FRANCISCO y MIKI D’KAI prorrogarán las funciones de su nuevo espectáculo, PESADILLA EN LA COMEDIA, en el teatro Príncipe Gran Vía de Madrid, combinando las fechas con el calendario de gira por toda España. Concretamente, la comedia volverá a Madrid los viernes 7 y 21 de febrero, 6 y 20 de marzo, 10 y 24 de abril, 8 y 22 de mayo, y 12 y 26 de junio, siempre a las 23:10 horas.
PESADILLA EN LA COMEDIA es un espectáculo de humor de situación, donde Miki d´Kai, El Chef, regenta un restaurante del cual busca una buena crítica para levantar el negocio. Enrique San Francisco, El Crítico, va a su restaurante y al final acaba confesando que lo hace por comer y beber sin gastarse un duro y porque no sabía qué hacer con su vida. Con esa premisa, se suceden situaciones absurdas, irónicas y muy divertidas entre los dos personajes, juntos y revueltos, y también desternillantes monólogos de los dos cómicos fieles a sus respectivos estil…
Este Sant Jordi Literatura gratuita para el confinamiento.
Malpaís
Yolanda Soler-Onís presenta una nueva edición, digital gratuita, publicada por Hora Antes Editorial.
Un territorio inhóspito en el que sólo sobreviven algunas especies.
Los amantes de la novela negra tienen la oportunidad de disfrutar en estos días de encierro de la novela Malpaís de Yolanda Soler-Onís con una nueva edición, digital gratuita, publicada por Hora Antes Editorial.
La escritora y periodista Yolanda Soler Onís, autora de esta novela, actual directora del Instituto Cervantes de Beirut, ha querido sumarse con esta iniciativa a la de otros artistas que acompañan, compartiendo sus obras, a quienes se encuentran en cuarentena.
La edición se ha publicado también en polaco (Sirocco) en versión de Bogumiła Wyrzykowska, traductora de la Premio Nobel polaca Olga Tokarczuk., y con portada del artista canario Pepe Dámaso.(1933)
Sinópsis: Malpaís es una trepidante novela que transcurre en 1992, en una isla atlántica sitiada por…