ELS HOMES SÓN DE MART I LES DONES DE VENUS DIMARTS 31 OCTUBRE A LES 20,00H

El Teatre Capitol  rebrà el 31 de octubre, la nit de la castanyada i de Halloween el retorn d'aquesta obra que de la qual ja han gaudit més de 85.000 espectadors. 

Un cop FINALITZADA la funció, tindrà lloc la celebració de la sisena temporada amb una nit con sorpreses molt dolces. ARRIBADES DE MART O SERÀ !!!! DE VENUS.
A partir del proper dia 31 d'octubre arrenca la sisena temporada de “Els homes són de Mart i les Dones de Venus" al teatre Capítol de Barcelona. L'obra, basada en el bestseller de John Gray, amb més de 50 milions d'exemplars venuts, l'adaptació teatral de l'autor francès Paul Dewandre i  al català per Paco Mir. L´obra constata les diferències entre sexes i dóna alguns consells per superar la relació de parella i no morir en l'intent. L'espectacle és un monòleg còmic, es presenta com una lliçó magistral. Jordi Díaz assumeix el rol de  mestre però també es fica en la pell de la parella. Durant la classe, que dura poc més d'una hora, Jordi Diaz ens recorda diverses situacions del dia a dia habituals, de tòpics en la parella per visualitzar que en cadascuna d'elles homes i dones reaccionen de manera diferent. El públic se sent reflectit i es reconeix en cadascuna de les situacions. Així, observem que ells i elles no valoren de la manera les relacions afectives, relacions de parella, amb la família, els amics, el treball ni responen amb la mateixa actitud, ni el mateix comportament enfront d'un fet. Lo que afavoreix conèixer una mica més com és l'altre sexe o, almenys, a confirmar que el què li passa a un o a una no és gens rar ni estrany; només que procedim de dos planetes diferents. Tot això amb humor i amb un somriure que ens acompanya de principi a final de l'espectacle. En resum ens intenta convèncer que els homes són més competents, seqüencials, només poden fer una cosa i ja està, autosuficients i racionals. Per la seva banda les dones solen ser més emocionals, polifacètiques, comunicatives i comprensives.
Jordi Díaz ens sorprèn amb la seva soltesa, humor, talent i aquesta capacitat per canviar de registres. Li hem vist al cinema, televisió i teatre
  • Mes de 85.000 espectadors has gaudit d'aquest divertit monologo.
  • L'obra ha estat adaptada en 7 països
  • 6ª Temporada d'èxit.
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios