Passa al contingut principal

El Craft Barcelona celebra la Mercè amb els castellers


Craft Barcelona i la cervesa artesanal La Masovera, fan pinya per celebrar la festa de la Mercè.  A Craft Barcelona celebrem la Diada Castellera de la Mercè, sortejant dos pacs de la seva cervesa artesanal La Mesovera, feta a Tremp, i samarretes de les colles de la nostra ciutat, La Colla Jove de Barcelona i la Colla de la Vila de Gràcia. A més la programació de concerts en directe no s'atura amb les actuacions de Funcool, Blues Prisoners, Carla Sunday Trio i Tota Blues, perquè es gaudeixi de la Festa Major amb bona música i cervesa artesanal.
El pac de cerveses artesanals La Masovera inclou 3 cerveses artesanals de varietats i gustos ben diferents. La Cabalera, amb una alta fermentació i de color fosc, La Truja Fera, una cervesa daurada amb notes afruitades amb diversos premis al darrere i la Pubilla, amb un toc lleuger i molt refrescant.
A continuació detallem l'agenda de concerts i activitats d'aquesta setmana. Tots els concerts són gratuïts: 

Divendres 22 de septembre, DOBLE CONCERT a les 21:00h i a les 23:30h: Fun Cool
Funcool és un quintet format per músics amb una llarga trajectòria professional que els ha portat a participar en diverses formacions de Jazz, soul, funk i música electrònica. A la guitarra, Albert Cariteu, les tecles i els samplers són responsabilitat de Danio Canuto, el baix de Miguel Pujante, la bateria de Jordi Rodrigo i la percussió a càrrec de Marc Antolí. Ells seran els responsables de què no puguis deixar de ballar.
Dissabte 23 de setembre a les 13:00h: Blues Prisoners

Any 1980, Centre penitenciari de Joliet (Illionois, EUA). Durant el concert de "The Blues Brothers" i entre la confusió que s'origina quan els interns es posen a ballar al ritme de "Jailhouse Rock", dos presos bluesmen aprofiten l'ocasió per escapar-se de la preso. Actualment, encara estan en busca i caputra, i durant aquest any se'ls ha pogut veure a diferents sales i clubs fent el que més els hi agrada: robar... el cor del públic tocant blues!.
 
 
Dissabte 23 de setembre DOBLE CONCERT a les 21:00h i a les 23:30h: Carla Sunday Trio
 
Carla Sunday Trio és un viatge a través del soul, el blues i la música negra més selecta. Des del seu pas per l’Escola de Blues de Barcelona no ha parat de col·laborar i liderar grups de blues, soul i R&B. Acompanyada de Tonete Wilson Puerto al baix i al contrabaix i de Charlie Yáñez a la guitarra, actuaran amb una filosofia que es resumeix en deixar-se l’ànima a l’escenari.
 
Diumenge 24 de setembre a les 13:00h: Tota Blues:
Una banda elèctrica de blues tradicional, amb un repertori basat en els clàssics d'autors com Muddy Waters, Willie Dixon, Junior Parker, James Cotton, Little Walter o Jimmy Reed. Amb més de 20 anys de trajectòria sobre els escenaris, les seves lletres originals i autèntiques li donen una volta al gènere, sempre respectant l'estil. Des de l'slow blues més agarradorr, fins al Boogie Woogiemés trepidant, Tota Bles Band és una invitació a gaudir no només d'un concert de Blues pur i verdader, sinó d'un espectacle imprescindible.  
 
 
  • Imatges cortesia d'assessoria de prensa 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CHORUS LINE producido y codirigido por Antonio Banderas llega al Teatre Tívoli el 21 de febrero

El próximo 21 de febrero se estrenará en el Teatre Tívoli de Barcelona el musical A CHORUS LINE, producido y codirigido por Antonio Banderas.
El aclamado musical que estuvo en cartel 15 años seguidos en Broadway empieza su andadura en España mañana viernes, 15 de noviembre, con el estreno internacional en el Teatro del Soho CaixaBank de Málaga, donde se representará antes de viajar a Barcelona.
Concebido, dirigido y coreografiado por Michael Bennet en 1975, con libreto de James Kirkwood y Nicholas Dante, música de Marvin Hamlisch y canciones de Edward Kleban, y ganador de nueve premios Tony y del Pulitzer, A CHORUS LINE supuso un cambio de paradigma en cuanto a su concepción, pues se inspiró en las experiencias reales de los miembros del reparto original.

El espectáculo es un revival de la producción original de Broadway a cargo de la legendaria Baayork Lee. Coreógrafa y directora, Lee interpretó a uno de los personajes de la producción original, Connie Wong, inspirado en ella misma, y l…

Gira y prórroga en Madrid de PESADILLA EN LA COMEDIA

Gracias al gran éxito obtenido, con llenos absolutos, ENRIQUE SAN FRANCISCO y MIKI D’KAI prorrogarán las funciones de su nuevo espectáculo, PESADILLA EN LA COMEDIA, en el teatro Príncipe Gran Vía de Madrid, combinando las fechas con el calendario de gira por toda España. Concretamente, la comedia volverá a Madrid los viernes 7 y 21 de febrero, 6 y 20 de marzo, 10 y 24 de abril, 8 y 22 de mayo, y 12 y 26 de junio, siempre a las 23:10 horas.
PESADILLA EN LA COMEDIA es un espectáculo de humor de situación, donde Miki d´Kai, El Chef, regenta un restaurante del cual busca una buena crítica para levantar el negocio. Enrique San Francisco, El Crítico, va a su restaurante y al final acaba confesando que lo hace por comer y beber sin gastarse un duro y porque no sabía qué hacer con su vida. Con esa premisa, se suceden situaciones absurdas, irónicas y muy divertidas entre los dos personajes, juntos y revueltos, y también desternillantes monólogos de los dos cómicos fieles a sus respectivos estil…
Este Sant Jordi Literatura gratuita para el confinamiento.
Malpaís
Yolanda Soler-Onís presenta una nueva edición, digital gratuita, publicada por Hora Antes Editorial.
Un territorio inhóspito en el que sólo sobreviven algunas especies.
Los amantes de la novela negra tienen la oportunidad de disfrutar en estos días de encierro de la novela Malpaís de Yolanda Soler-Onís con una nueva edición, digital gratuita, publicada por Hora Antes Editorial.
La escritora y periodista Yolanda Soler Onís, autora de esta novela, actual directora del Instituto Cervantes de Beirut, ha querido sumarse con esta iniciativa a la de otros artistas que acompañan, compartiendo sus obras, a quienes se encuentran en cuarentena.
La edición se ha publicado también en polaco (Sirocco) en versión de Bogumiła Wyrzykowska, traductora de la Premio Nobel polaca Olga Tokarczuk., y con portada del artista canario Pepe Dámaso.(1933)
Sinópsis: Malpaís es una trepidante novela que transcurre en 1992, en una isla atlántica sitiada por…