El Craft Barcelona celebra la Mercè amb els castellers


Craft Barcelona i la cervesa artesanal La Masovera, fan pinya per celebrar la festa de la Mercè.  A Craft Barcelona celebrem la Diada Castellera de la Mercè, sortejant dos pacs de la seva cervesa artesanal La Mesovera, feta a Tremp, i samarretes de les colles de la nostra ciutat, La Colla Jove de Barcelona i la Colla de la Vila de Gràcia. A més la programació de concerts en directe no s'atura amb les actuacions de Funcool, Blues Prisoners, Carla Sunday Trio i Tota Blues, perquè es gaudeixi de la Festa Major amb bona música i cervesa artesanal.
El pac de cerveses artesanals La Masovera inclou 3 cerveses artesanals de varietats i gustos ben diferents. La Cabalera, amb una alta fermentació i de color fosc, La Truja Fera, una cervesa daurada amb notes afruitades amb diversos premis al darrere i la Pubilla, amb un toc lleuger i molt refrescant.
A continuació detallem l'agenda de concerts i activitats d'aquesta setmana. Tots els concerts són gratuïts: 

Divendres 22 de septembre, DOBLE CONCERT a les 21:00h i a les 23:30h: Fun Cool
Funcool és un quintet format per músics amb una llarga trajectòria professional que els ha portat a participar en diverses formacions de Jazz, soul, funk i música electrònica. A la guitarra, Albert Cariteu, les tecles i els samplers són responsabilitat de Danio Canuto, el baix de Miguel Pujante, la bateria de Jordi Rodrigo i la percussió a càrrec de Marc Antolí. Ells seran els responsables de què no puguis deixar de ballar.
Dissabte 23 de setembre a les 13:00h: Blues Prisoners

Any 1980, Centre penitenciari de Joliet (Illionois, EUA). Durant el concert de "The Blues Brothers" i entre la confusió que s'origina quan els interns es posen a ballar al ritme de "Jailhouse Rock", dos presos bluesmen aprofiten l'ocasió per escapar-se de la preso. Actualment, encara estan en busca i caputra, i durant aquest any se'ls ha pogut veure a diferents sales i clubs fent el que més els hi agrada: robar... el cor del públic tocant blues!.
 
 
Dissabte 23 de setembre DOBLE CONCERT a les 21:00h i a les 23:30h: Carla Sunday Trio
 
Carla Sunday Trio és un viatge a través del soul, el blues i la música negra més selecta. Des del seu pas per l’Escola de Blues de Barcelona no ha parat de col·laborar i liderar grups de blues, soul i R&B. Acompanyada de Tonete Wilson Puerto al baix i al contrabaix i de Charlie Yáñez a la guitarra, actuaran amb una filosofia que es resumeix en deixar-se l’ànima a l’escenari.
 
Diumenge 24 de setembre a les 13:00h: Tota Blues:
Una banda elèctrica de blues tradicional, amb un repertori basat en els clàssics d'autors com Muddy Waters, Willie Dixon, Junior Parker, James Cotton, Little Walter o Jimmy Reed. Amb més de 20 anys de trajectòria sobre els escenaris, les seves lletres originals i autèntiques li donen una volta al gènere, sempre respectant l'estil. Des de l'slow blues més agarradorr, fins al Boogie Woogiemés trepidant, Tota Bles Band és una invitació a gaudir no només d'un concert de Blues pur i verdader, sinó d'un espectacle imprescindible.  
 
 
  • Imatges cortesia d'assessoria de prensa 

Comentarios