Avui 28 de Setembre. Marcela Topor i Edwin Winkels conversaran sobre què significa ser estranger i viure a Catalunya

La periodista Marcela Topor i l'escriptor i periodista Edwin Winkels conversaran el avui 28 de Setembre sobre les seves experiències vivint a Catalunya des del punt de vista dels periodistes estrangers. L'acte està organitzat per l'associació BCitizeN, amb l'objectiu d'implicar en la vida política i social els estrangers que viuen a Catalunya. La trobada serà a les 19h a la Cerveseria Artesanal Craft Barcelona. 


L'associació BCitizeN ens proposa una trobada entre dos periodistes estrangers amb llarga trajectòria treballant a Catalunya, per debatre i explicar les seves experiències personals com a professionals. Marcela Topor originària de Romania, és Editora en Cap del diari en anglès sobre actualitat catalana Catalonia Today i ha estat vinculada professionalment amb El Punt Avui
Edwin Winkels, nascut a Holanda, ha treballat com a periodista per El Periódico de Catalunya i ha sigut corresponsal a Espanya pel diari holandès Algemeen Dagblad. Com a escriptor  ha publicat dues novel·les, l'ultima amb el títol El último vuelo l'any 2016.

La conversa serà moderada per Adrià Alsina, actualment cap de premsa de l'Assemblea Nacional de Catalunya i Professor de la Universitat de Vic. 
 
Sobre l'associació BCitizeN:  Després d'un any de rodatge, amb diverses xerrades i trobades, BCitizeN es presenta integrada majoritàriament per persones estrangeres residents a Barcelona que ​​comparteixen els valors democràtics i de defensa de la llibertat, sigui quin sigui el seu origen o visió política.
L'objectiu de BCitizeN és, segons la seva presidenta El·la Mogler, alemanya resident a Barcelona des de fa 25 anys, "oferir a les persones de diferents procedències un espai de trobada i opinió per poder participar en el debat social i polític sobre el model de ciutat que volem per Barcelona i sobre el futur de Catalunya".

BCitizeN s’adreça a totes aquelles persones barcelonines provinents d’arreu d’Europa que vulguin aportar innovació, coneixement i bagatge propi per la construcció d’una ciutat que sigui més justa, més sostenible, més integradora, més competitiva i més ben encarada al món.

Per a més informació sobre BCitizeN:

fb/bcitizen tw @BcnBcitizen mail bcitizenbcn@gmail.com
 
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios