Passa al contingut principal

COMENÇA LA 43ª EDICIÓ DEL FESTIVAL INTERNACIONAL MÚSICA DE CAMBRIILS El 27 de juliol s’obrirà la XLIII edició del Festival Internacional de Música de Cambrils amb un tribut a Michael Jackson anomenat MICHAEL,S LEGACY. Un show en el qual es podrà gaudir d’una escenografia molt cuidada amb rèpliques exactes de les cançons originals.


Aquest increïble grup artístic que és la Jackson Dance Company està format per un elenc de gairebé vint persones entre ballarins, actors i grans veus en directe.

24 hores més tard arriba el primer plat fort del festival amb el concert de TOM JONES, la llegenda gal·lesa cantarà cançons de sempre, Delilah i Sex Bomb entre altres, que encara continuen vives en multitud de generacions. Tom Jones manté la seva veu càlida des de la dècada dels anys 60, quan va començar la seva carrera artística.

La primera veu espanyola serà la de ROSANA, l’artista canària (29 de juliol) cantarà al públic els títols del seu darrer treball, En la memoria de la piel, ple d’energia i sensibilitat.

Els adolescents del Camp de Tarragona es retrobaran, dos anys més tard d’un exitós concert al Parc del Pinaret, amb dos fenòmens musicals com són els germans Jesús i Daniel Oviedo, duo que conforma GEMELIERS.

Hi ha noms inesborrables, el 3 d’agost, els amants dels musicals tenen una cita amb l’espectacle ABBA The New Experience, on tornarem a viure els èxits del quartet suec que va marcar una època als anys 70 i 80. Les seves cançons estan presents a la memòria col·lectiva de moltes generacions

Des de Sant Vicenç dels Horts i cap al món, amb parada a Cambrils el 4 d’agost, LOVE OF LESBIAN presenta El Poeta Halley, un treball que consolida la banda catalana com un gran referent de l’ indie rock i indie pop. El crooner espanyol de referència és BERTÍN OSBORNE i com no podria ser d’un altre manera farà un particular homenatge al seu públic més fidel: les dones. El 5 d’agost cançons com Santa Lúcia o Sweet Caroline.

Un dia després, els nostàlgics d’Extremoduro no es poden perdre el concert de ROBE, on el cantant extremeny aflora la seva vessant més transgressora. Això si, sense renunciar a trobar la bellesa a les cançons.

Per commemorar els 20 anys a sobre els escenaris, JARABE DE PALO també farà parada a Cambrils. Serà el 10 d’agost. Un concert en què Pau Donés, que no ha abandonat la música, tot i lluitar contra una malaltia. La banda rememorarà grans èxits com La flaca o Depende. 

La veu inconfusible de ROGER HODGSON, cantant i un dels impulsors de la llegendària banda britànica Supertramp, coneguda per títols d’altura com It’s Raining Again, Dreamer i Give a Little Bit estarà a Cambrils l’11 d’agost.

La cloenda del festival (12 d’agost) anirà a càrrec d’un talent explosiu i ple d’alegria definit en la figura de MANUEL CARRASCO. Un compositor d'històries capaç de convertir les seves paraules en versos i transformar les seves emocions en melodies.

  • Edició periodiste Jussara Maria Pires de Moura
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CHORUS LINE producido y codirigido por Antonio Banderas llega al Teatre Tívoli el 21 de febrero

El próximo 21 de febrero se estrenará en el Teatre Tívoli de Barcelona el musical A CHORUS LINE, producido y codirigido por Antonio Banderas.
El aclamado musical que estuvo en cartel 15 años seguidos en Broadway empieza su andadura en España mañana viernes, 15 de noviembre, con el estreno internacional en el Teatro del Soho CaixaBank de Málaga, donde se representará antes de viajar a Barcelona.
Concebido, dirigido y coreografiado por Michael Bennet en 1975, con libreto de James Kirkwood y Nicholas Dante, música de Marvin Hamlisch y canciones de Edward Kleban, y ganador de nueve premios Tony y del Pulitzer, A CHORUS LINE supuso un cambio de paradigma en cuanto a su concepción, pues se inspiró en las experiencias reales de los miembros del reparto original.

El espectáculo es un revival de la producción original de Broadway a cargo de la legendaria Baayork Lee. Coreógrafa y directora, Lee interpretó a uno de los personajes de la producción original, Connie Wong, inspirado en ella misma, y l…

Gira y prórroga en Madrid de PESADILLA EN LA COMEDIA

Gracias al gran éxito obtenido, con llenos absolutos, ENRIQUE SAN FRANCISCO y MIKI D’KAI prorrogarán las funciones de su nuevo espectáculo, PESADILLA EN LA COMEDIA, en el teatro Príncipe Gran Vía de Madrid, combinando las fechas con el calendario de gira por toda España. Concretamente, la comedia volverá a Madrid los viernes 7 y 21 de febrero, 6 y 20 de marzo, 10 y 24 de abril, 8 y 22 de mayo, y 12 y 26 de junio, siempre a las 23:10 horas.
PESADILLA EN LA COMEDIA es un espectáculo de humor de situación, donde Miki d´Kai, El Chef, regenta un restaurante del cual busca una buena crítica para levantar el negocio. Enrique San Francisco, El Crítico, va a su restaurante y al final acaba confesando que lo hace por comer y beber sin gastarse un duro y porque no sabía qué hacer con su vida. Con esa premisa, se suceden situaciones absurdas, irónicas y muy divertidas entre los dos personajes, juntos y revueltos, y también desternillantes monólogos de los dos cómicos fieles a sus respectivos estil…
Este Sant Jordi Literatura gratuita para el confinamiento.
Malpaís
Yolanda Soler-Onís presenta una nueva edición, digital gratuita, publicada por Hora Antes Editorial.
Un territorio inhóspito en el que sólo sobreviven algunas especies.
Los amantes de la novela negra tienen la oportunidad de disfrutar en estos días de encierro de la novela Malpaís de Yolanda Soler-Onís con una nueva edición, digital gratuita, publicada por Hora Antes Editorial.
La escritora y periodista Yolanda Soler Onís, autora de esta novela, actual directora del Instituto Cervantes de Beirut, ha querido sumarse con esta iniciativa a la de otros artistas que acompañan, compartiendo sus obras, a quienes se encuentran en cuarentena.
La edición se ha publicado también en polaco (Sirocco) en versión de Bogumiła Wyrzykowska, traductora de la Premio Nobel polaca Olga Tokarczuk., y con portada del artista canario Pepe Dámaso.(1933)
Sinópsis: Malpaís es una trepidante novela que transcurre en 1992, en una isla atlántica sitiada por…