COMENÇA LA 43ª EDICIÓ DEL FESTIVAL INTERNACIONAL MÚSICA DE CAMBRIILS



 El 27 de juliol s’obrirà la XLIII edició del Festival Internacional de Música de Cambrils amb un tribut a Michael Jackson anomenat MICHAEL,S LEGACY. Un show en el qual es podrà gaudir d’una escenografia molt cuidada amb rèpliques exactes de les cançons originals.


Aquest increïble grup artístic que és la Jackson Dance Company està format per un elenc de gairebé vint persones entre ballarins, actors i grans veus en directe.

24 hores més tard arriba el primer plat fort del festival amb el concert de TOM JONES, la llegenda gal·lesa cantarà cançons de sempre, Delilah i Sex Bomb entre altres, que encara continuen vives en multitud de generacions. Tom Jones manté la seva veu càlida des de la dècada dels anys 60, quan va començar la seva carrera artística.

La primera veu espanyola serà la de ROSANA, l’artista canària (29 de juliol) cantarà al públic els títols del seu darrer treball, En la memoria de la piel, ple d’energia i sensibilitat.

Els adolescents del Camp de Tarragona es retrobaran, dos anys més tard d’un exitós concert al Parc del Pinaret, amb dos fenòmens musicals com són els germans Jesús i Daniel Oviedo, duo que conforma GEMELIERS.

Hi ha noms inesborrables, el 3 d’agost, els amants dels musicals tenen una cita amb l’espectacle ABBA The New Experience, on tornarem a viure els èxits del quartet suec que va marcar una època als anys 70 i 80. Les seves cançons estan presents a la memòria col·lectiva de moltes generacions

Des de Sant Vicenç dels Horts i cap al món, amb parada a Cambrils el 4 d’agost, LOVE OF LESBIAN presenta El Poeta Halley, un treball que consolida la banda catalana com un gran referent de l’ indie rock i indie pop. 



El crooner espanyol de referència és BERTÍN OSBORNE i com no podria ser d’un altre manera farà un particular homenatge al seu públic més fidel: les dones. El 5 d’agost cançons com Santa Lúcia o Sweet Caroline.

Un dia després, els nostàlgics d’Extremoduro no es poden perdre el concert de ROBE, on el cantant extremeny aflora la seva vessant més transgressora. Això si, sense renunciar a trobar la bellesa a les cançons.

Per commemorar els 20 anys a sobre els escenaris, JARABE DE PALO també farà parada a Cambrils. Serà el 10 d’agost. Un concert en què Pau Donés, que no ha abandonat la música, tot i lluitar contra una malaltia. La banda rememorarà grans èxits com La flaca o Depende. 

La veu inconfusible de ROGER HODGSON, cantant i un dels impulsors de la llegendària banda britànica Supertramp, coneguda per títols d’altura com It’s Raining Again, Dreamer i Give a Little Bit estarà a Cambrils l’11 d’agost.

La cloenda del festival (12 d’agost) anirà a càrrec d’un talent explosiu i ple d’alegria definit en la figura de MANUEL CARRASCO. Un compositor d'històries capaç de convertir les seves paraules en versos i transformar les seves emocions en melodies.

  • Edició periodiste Jussara Maria Pires de Moura
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios