Passa al contingut principal

43è FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE CAMBRILS 2017

 
Ja ha començat la venda d'entrades de la 43a edició del Festival que s'iniciarà el dijous 27 de juliol amb l'espectacle MICHAEL'S LEGACY, que rendeix homenatge al que va ser el rei del Pop: Michael Jackson. Aquest concert és gratuït i només caldrà aportar la invitació oferida per les botigues adherides a la Unió de Botiguers de Cambrils i per l'Associació d'Empresaris d'Hosteleria de Cambrils.
El divendres 28 de juliol la nit esclatarà amb el so del gal·lès més internacional: TOM JONES, qui presenta el seu darrer disc homònim en una actuació en la que no faltaran els seus gran hits com 'It´s Not Unusual', 'Green Green Grass of Home', 'Delilah' o 'Sex Bomb'.

ROSANA portarà el seu tour 'En la memoria de la piel' l'endemà, dissabte 29 de juliol. La canària delectarà a tots amb les cançons del seu nou treball i amb els hits que la van catapultar a la fama com 'El talismán', 'A fuego lento' o 'Si tu no estás'.
Diumenge 30 de juliolel fenomen fan torna a Cambrils de la mà dels germans Jesús i Daniel Oviedo, més coneguts com a GEMELIERS, i qui arriben amb gairebé totes les entrades exhaurides de la seva gira. 'Gracias' és el seu darrer treball i la manera que tenen d'agrair al seu públic la seva fidelitat.
Agost comença amb un concert familiar on tothom, grans i petits, podran ballar al ritme de les cançons d'ABBA. The New Experience. Es tracta d'un espectacle on sonaran els grans èxits del quartet suec com 'Dancing Queen', 'Mamma Mia', 'Waterloo' o 'Super trouper'.

El divendres 4 d'agostel pop indie de LOVE OF LESBIAN aterra al parc del Pinaret. Els indispensables de les nits estivals presenten el seu darrer treball d'estudi 'El poeta Halley'. La banda liderada per Santi Balmes ha aconseguit en els darrers temps posicionar-se com un grup necessari al panorama musical actual. Els seus directes aconsegueixen connectar amb el seu públic que agraeix tanta energia positiva.

Dissabte 5 d'agostel crooner espanyol BERTÍN OSBORNE pujarà a l'escenari del Festival Internacional de Música de Cambrils per retre homenatge les dones en el seu 'Va por ellas'. La veu del polifacètic artista està considerada com una de les més potents del mercat nacional. 'Santa Lúcia', 'Agárrate a mi María', 'Penélope', 'Sweet Caroline' o 'Lía' es barregen al repertori amb les seves versions de 'It had to be you', 'Fly me to the moon', 'Moon river' o 'New York, New York'.
 
Un canvi d'estil totalment radical arriba el diumenge 6 d'agost. Roberto Iniesta, conegut popularment com a ROBE, deixa enrere el seu pas per Extremoduro i presenta en concerts els seus dos treballs en solitari: 'Lo que aletea en nuestras cabezas' i 'Destrozares'. El so més transgressor del moment es podrà gaudir el darrer dia de la segona setmana del festival.
La darrera setmana de la 43a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils comença el dijous 10 d'agost amb JARABE DE PALO, que presenten els seus '20 palos'. El grup liderat per Pau Donés es troba en un moment molt dolç d'una trajectòria que va començar vint anys enrere. A l'escenari, els seus grans èxits encapçalats per 'La Flaca', 'Grita', 'Agua', 'Bonito' o 'Depende' sonaran millor que mai i amb més energia que quan van començar.

Dissabte 11 d'agostuna estrella internacional pujarà a l'escenari. ROGER HODGSON, cofundador de la llegendària banda Supertramp, oferirà un concert on els èxits del grup britànic com 'The Logical Song', 'Breakfast in America', 'Give a Little Bit', 'Dreamer', 'School', 'Take the Long Way Home', 'Child of Vision', 'Even in the Quietest Moments'
 or 'It's Raining Again' se sentiran entre molts d'altres temes que formen part de la vida de milions de seguidors.
El cicle dels onze concerts previstos es tancarà amb el que oferirà MANUEL CARRASCO el dissabte 12 d'agost. El seu tour 'Bailar al viento', que està esgotant entrades a totes les seves sessions, arriba amb un artista capaç de convertir les seves paraules en versos i transformar les emocions en melodies, fet que fa que les comparacions desapareguin i que la diferència sigui aclaparant. Una clausura inoblidable per la 43a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils.

Les portes del recinte s'obriran a les 20h. Dins del parc hi haurà servei de restauració que es prolongarà al llarg de la nit, fins i tot un cop finalitzat el concert. 

  • Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CHORUS LINE producido y codirigido por Antonio Banderas llega al Teatre Tívoli el 21 de febrero

El próximo 21 de febrero se estrenará en el Teatre Tívoli de Barcelona el musical A CHORUS LINE, producido y codirigido por Antonio Banderas.
El aclamado musical que estuvo en cartel 15 años seguidos en Broadway empieza su andadura en España mañana viernes, 15 de noviembre, con el estreno internacional en el Teatro del Soho CaixaBank de Málaga, donde se representará antes de viajar a Barcelona.
Concebido, dirigido y coreografiado por Michael Bennet en 1975, con libreto de James Kirkwood y Nicholas Dante, música de Marvin Hamlisch y canciones de Edward Kleban, y ganador de nueve premios Tony y del Pulitzer, A CHORUS LINE supuso un cambio de paradigma en cuanto a su concepción, pues se inspiró en las experiencias reales de los miembros del reparto original.

El espectáculo es un revival de la producción original de Broadway a cargo de la legendaria Baayork Lee. Coreógrafa y directora, Lee interpretó a uno de los personajes de la producción original, Connie Wong, inspirado en ella misma, y l…

Gira y prórroga en Madrid de PESADILLA EN LA COMEDIA

Gracias al gran éxito obtenido, con llenos absolutos, ENRIQUE SAN FRANCISCO y MIKI D’KAI prorrogarán las funciones de su nuevo espectáculo, PESADILLA EN LA COMEDIA, en el teatro Príncipe Gran Vía de Madrid, combinando las fechas con el calendario de gira por toda España. Concretamente, la comedia volverá a Madrid los viernes 7 y 21 de febrero, 6 y 20 de marzo, 10 y 24 de abril, 8 y 22 de mayo, y 12 y 26 de junio, siempre a las 23:10 horas.
PESADILLA EN LA COMEDIA es un espectáculo de humor de situación, donde Miki d´Kai, El Chef, regenta un restaurante del cual busca una buena crítica para levantar el negocio. Enrique San Francisco, El Crítico, va a su restaurante y al final acaba confesando que lo hace por comer y beber sin gastarse un duro y porque no sabía qué hacer con su vida. Con esa premisa, se suceden situaciones absurdas, irónicas y muy divertidas entre los dos personajes, juntos y revueltos, y también desternillantes monólogos de los dos cómicos fieles a sus respectivos estil…
Este Sant Jordi Literatura gratuita para el confinamiento.
Malpaís
Yolanda Soler-Onís presenta una nueva edición, digital gratuita, publicada por Hora Antes Editorial.
Un territorio inhóspito en el que sólo sobreviven algunas especies.
Los amantes de la novela negra tienen la oportunidad de disfrutar en estos días de encierro de la novela Malpaís de Yolanda Soler-Onís con una nueva edición, digital gratuita, publicada por Hora Antes Editorial.
La escritora y periodista Yolanda Soler Onís, autora de esta novela, actual directora del Instituto Cervantes de Beirut, ha querido sumarse con esta iniciativa a la de otros artistas que acompañan, compartiendo sus obras, a quienes se encuentran en cuarentena.
La edición se ha publicado también en polaco (Sirocco) en versión de Bogumiła Wyrzykowska, traductora de la Premio Nobel polaca Olga Tokarczuk., y con portada del artista canario Pepe Dámaso.(1933)
Sinópsis: Malpaís es una trepidante novela que transcurre en 1992, en una isla atlántica sitiada por…