43è FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE CAMBRILS 2017

 
Ja ha començat la venda d'entrades de la 43a edició del Festival que s'iniciarà el dijous 27 de juliol amb l'espectacle MICHAEL'S LEGACY, que rendeix homenatge al que va ser el rei del Pop: Michael Jackson. Aquest concert és gratuït i només caldrà aportar la invitació oferida per les botigues adherides a la Unió de Botiguers de Cambrils i per l'Associació d'Empresaris d'Hosteleria de Cambrils.
El divendres 28 de juliol la nit esclatarà amb el so del gal·lès més internacional: TOM JONES, qui presenta el seu darrer disc homònim en una actuació en la que no faltaran els seus gran hits com 'It´s Not Unusual', 'Green Green Grass of Home', 'Delilah' o 'Sex Bomb'.

ROSANA portarà el seu tour 'En la memoria de la piel' l'endemà, dissabte 29 de juliol. La canària delectarà a tots amb les cançons del seu nou treball i amb els hits que la van catapultar a la fama com 'El talismán', 'A fuego lento' o 'Si tu no estás'.
Diumenge 30 de juliolel fenomen fan torna a Cambrils de la mà dels germans Jesús i Daniel Oviedo, més coneguts com a GEMELIERS, i qui arriben amb gairebé totes les entrades exhaurides de la seva gira. 'Gracias' és el seu darrer treball i la manera que tenen d'agrair al seu públic la seva fidelitat.
Agost comença amb un concert familiar on tothom, grans i petits, podran ballar al ritme de les cançons d'ABBA. The New Experience. Es tracta d'un espectacle on sonaran els grans èxits del quartet suec com 'Dancing Queen', 'Mamma Mia', 'Waterloo' o 'Super trouper'.

El divendres 4 d'agostel pop indie de LOVE OF LESBIAN aterra al parc del Pinaret. Els indispensables de les nits estivals presenten el seu darrer treball d'estudi 'El poeta Halley'. La banda liderada per Santi Balmes ha aconseguit en els darrers temps posicionar-se com un grup necessari al panorama musical actual. Els seus directes aconsegueixen connectar amb el seu públic que agraeix tanta energia positiva.

Dissabte 5 d'agostel crooner espanyol BERTÍN OSBORNE pujarà a l'escenari del Festival Internacional de Música de Cambrils per retre homenatge les dones en el seu 'Va por ellas'. La veu del polifacètic artista està considerada com una de les més potents del mercat nacional. 'Santa Lúcia', 'Agárrate a mi María', 'Penélope', 'Sweet Caroline' o 'Lía' es barregen al repertori amb les seves versions de 'It had to be you', 'Fly me to the moon', 'Moon river' o 'New York, New York'.
 
Un canvi d'estil totalment radical arriba el diumenge 6 d'agost. Roberto Iniesta, conegut popularment com a ROBE, deixa enrere el seu pas per Extremoduro i presenta en concerts els seus dos treballs en solitari: 'Lo que aletea en nuestras cabezas' i 'Destrozares'. El so més transgressor del moment es podrà gaudir el darrer dia de la segona setmana del festival.
La darrera setmana de la 43a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils comença el dijous 10 d'agost amb JARABE DE PALO, que presenten els seus '20 palos'. El grup liderat per Pau Donés es troba en un moment molt dolç d'una trajectòria que va començar vint anys enrere. A l'escenari, els seus grans èxits encapçalats per 'La Flaca', 'Grita', 'Agua', 'Bonito' o 'Depende' sonaran millor que mai i amb més energia que quan van començar.

Dissabte 11 d'agostuna estrella internacional pujarà a l'escenari. ROGER HODGSON, cofundador de la llegendària banda Supertramp, oferirà un concert on els èxits del grup britànic com 'The Logical Song', 'Breakfast in America', 'Give a Little Bit', 'Dreamer', 'School', 'Take the Long Way Home', 'Child of Vision', 'Even in the Quietest Moments'
 or 'It's Raining Again' se sentiran entre molts d'altres temes que formen part de la vida de milions de seguidors.
El cicle dels onze concerts previstos es tancarà amb el que oferirà MANUEL CARRASCO el dissabte 12 d'agost. El seu tour 'Bailar al viento', que està esgotant entrades a totes les seves sessions, arriba amb un artista capaç de convertir les seves paraules en versos i transformar les emocions en melodies, fet que fa que les comparacions desapareguin i que la diferència sigui aclaparant. Una clausura inoblidable per la 43a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils.

Les portes del recinte s'obriran a les 20h. Dins del parc hi haurà servei de restauració que es prolongarà al llarg de la nit, fins i tot un cop finalitzat el concert. 

  • Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios