Celebra Sant Joan amb blues, boogie i la millor cervesa artesana a Craft Barcelona

Ja tenim a tocar la revetlla de Sant Joan, una de les nits més màgiques de l'any. Després de gaudir d'una gran nit amb amics i família, Craft Barcelona proposa continuar gaudint del cap de setmana en el seu local del Barri Gòtic prenent una de les seves fantàstiques cerveses artesanes mentre escoltes la millor música en directe. En aquesta ocasió només hi haurà concerts dissabte (Alan Pardo + David Sánchez i Wax&Boogie) i diumenge (Johnny Big Stone&Sweet Marta). 
L'agenda complerta de concerts aquest cap de setmana a Craft Barcelona:

Dissabte 24 de juny 13h: Alan Pardo + David Sánchez

El sud dels Estats Units sempre ha estat una inspiració per a tots aquells amants del blues. L'aperitiu del dia de Sant Joan a Craft Barcelona precisament tindrà aquest toc de blues sureny de la mà d'Alan Pardo (guitarra elèctrica) i David Sánchez (un mestre de l'harmònica). Un fantàstic repàs als clàssics del blues que faran les delícies dels assistents.
 
Dissabte 24 de juny, 23:30h: Wax&Boogie


Aquesta banda és sinònim de diversió, que és el millor que pot passar un dissabte nit, Referents del blues, el ryhtm&blues i el boogie woogie, Wax&Boogie està liderat per la irrepetible veu de Ster Wax. Amb la seva estètica cuidada i de la vella escola, el seu concert és una assegurança de balls i bon ambient, sempre acompanyats d'una de les moltes cerveses artesanes de Craft.


Diumenge 25 de junio, 13h: Johnny Big Stone&Sweet Marta



L'encantadora veu de Sweet Marta i les meravelloses mans de Johnny Big Stone a la guitarra són vells coneguts de Craft Barcelona, i ens alegra tornar-los a tenir un cap de setmana més en el nostre local. En aquest cas serà durant l'aperitiu de diumenge, i el seu blues i una cervesa artesana seran la millor forma de tancar un fantàstic cap de setmana de Sant Joan.
  • Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura
  • Imatges cortesia d¡assessoria de premsa

Comentarios