DIA DE LA MÚSICA EN FAMILIA - 18è FESTIVAL MIL·LENNI


Per concloure la divuitena edició del Festival Mil·lenni, el Teatre Casino de l’Aliança del Poblenou (Rambla del Poblenou, 42) viurà el diumenge 21 de maig, a partir de les 11h, una jornada dedicada als més petits de la casa: el Dia de la Música en Família. A l’escenari es podran veure, en dos passis, de 11 a 13h i de 16 a 18h, les actuacions de: ‘Electro Màgic’ de LLIBERT FORTUNY,  ‘El gran reBOOOMbori’ de la CIA. ROGER CANALS DIXIE i ‘Les 2 PRINCESESBARBUDES’, on la Musica pop s’interpreta amb instruments de joguina, 

El Dia de la Música en Família té com a objectiu apropar la música, durant les dues hores que dura la jornada, al públic de diferents edats d’una forma lúdica. El preu de l’entrada és de 10 euros i els infants paguen a partir dels 4 anys.


“Electro Màgic” de LLIBERT FORTUNY 

Llibert Fortuny, un dels músics més contundents de l’escena jazzística catalana, presenta ‘Electro màgic’. El músic, amb tota la seva força creativa, original i trencadora, ve acompanyat de Magalí Sare, veu principal del Quartet Mèlt -guanyador del concurs musical “Oh Happy Day” a TV3-. ‘Electro màgic’ és un concert-taller familiar on el públic pot participar i descobrir el músic tecnificat que portem dins. I és que no només coneixerem el saxo, sinó l’aplicació de la tecnologia a la música: ordinadors, pedals, amplificadors, distorsionadors, saxos electrònics, aproparan als més menuts a un món completament desconegut on aprendran què és un delay o un loop, jugant amb ritmes i melodies i sempre amb la una participació activa.

 http://minimusica.tv/artista-taller/electro-magic/


 “El gran reBOOOMbori” de la Cia. Roger Canals dixie

Espectacle explosiu per agitar el personal. Un remolí que t’envestirà a ritme de música marxosa i estimulant. Cançons, danses i jocs musicals que busquen la participació total dels veritables protagonistes de la festa: vosaltres, el públic! Un grup d’alt voltatge musical i un animador amb humor, ritme i sensiblitat que et proposaran que entris en el seu joc de provocacions, en l’espiral d’un gran re…BOOOM!…bori...

http://www.ciarogercanals.com/espectacle/el-gran-rebooombori-2  


2princesesbarbudes

Música per escoltar en família
Música suau tocada amb instruments de joguina, on la veu de la princesa barbuda és el fil conductor de cançons que són contes. Històries amb melodies enganxoses, lletres divertides i fàcils de seguir, lliures de moralistes i amb tocs irònics.
Les 2princesesbarbudes ens presenten Barreja barbuda, una selecció dels èxits més barbuts dels seus discs “Cançons i rimetes”, “Enciclopèdia baixeta de la nit” i “Sempre de vacances”.
Música pop per tota la família interpretada amb instruments de joguina.

http://www.2princesesbarbudes.org/

  • Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios