L'ALMERIA TEATRE presenta la nova PROGRAMACIÓ VERTICAL d'abril a juny

L’ALMERIA TEATRE ha elaborat una programació vertical per als mesos d’abril a juny que comprèn una obra diferent segons el dia de la setmana.


La programació s’enceta els dimarts a les 21:00 hores amb SOMETHING’S COMING, un tribut a Stephen Sondheim interpretat per Joan Vázquez en la veu i al piano que inclou alguns del temes més emblemàtics de la carrera del famós compositor de musicals.

Els dimecres a les 21:00 hores torna EN ALTA MAR, una crítica del món contemporani on uns personatges es veuen obligats a prendre decisions polítiques per sobreviure després d’un naufragi. Dirigida per Lluís Graells.

Els dijous i divendres a les 20:00 hores es representarà XARNEGOS de Marc González de la Varga, una obra en clau de comèdia sobre Manolo, un extremeny que diu ser català i les preocupacions que això suposa per a la seva filla Marisa.

AUTÓNOMOS, EL MUSICAL d’Àlex Martínez i Andreu Rami, degut a l’enorme èxit, amplia els horaris de representació i es podrà veure tots els divendres i dissabtes a les 22:00 hores.

Dissabtes a les 20:00 hores segueix la programació amb LA VETLLA FÚNEBRE de Guy Fossy, adaptada i dirigida per Míriam Puntí. Una versió en comèdia d’aquest clàssic contemporani sobre la singular vetlla fúnebre on cinc persones expliquen la seva relació amb el difunt.

Finalment, els diumenges a les 18:00 hores es representarà MACLOWNBETH de Lluís Graells, un apropament a la tragèdia de Shakespeare interpretada per pallassos en to d’ironia i comicitat.

Podeu consultar el Facebook Live la Programació Vertical a l’Almeria Teatre.

  • Edició periodista Jussara Maria pires de Moura
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios