Cartell guanyador del 38 Concurs: Argillà Argentona 2017. Fira Internacional de Ceràmica


JAUME ARNAU I ANASTASI guanya el 38 Concurs de Cartells Argillà Argentona 2017. Fira Internacional de Ceràmica amb el seu cartell TERRA

El cartell del concursant mataroní serà el que anunciarà la Fira Internacional de Ceràmica - Argillà Argentona que se celebrarà els dies 7, 8 i 9 de juliol del 2017

La difusió pública del veredicte del jurat tingué lloc al Museu del Càntir el divendres 7 d'abril a les 19 h, en el decurs de l'acte inaugural de l'exposició dels cartells seleccionats.

Enguany hi ha hagut més participació que en les darreres edicions. S'han presentat un total de 65 cartells.

El jurat qualificador d'aquesta edició ha estat format pels dissenyadors gràfics Jordi López Vila i Jordi Tarragó Roca, l'arquitecte i dissenyador Quim Larrea Cruces, el guanyador del cartell de l'edició passada Javier Torres Escobar i la representant del Patronat del museu i presidenta del jurat Montserrat Brugal Piñol. 

El cartell de Jaume Arnau i Anastasi és el guanyador del concurs. Segons l'autor, en el cartell s'hi reflecteix un doble concepte, el d'allò creat per la terra: la dona enfangada que sorgeix de la mare terra i que està bruta, natural; i el d'allò creat per la ma de l'artista, que vesteix la dona amb quelcom refinat, com poden ser unes rajoles de fang, i la transformen en bellesa. 

El jurat també va atorgar dues mencions honorífiques als cartells TORN I FORMES, de Tomás Castro Rodríguez, de Vilanova i la Geltrú i TOPOGRAFIA d'Anna Llimós Vidal, de Cerdanyola del Vallès.

Els treballs seleccionats restaran exposats a la sala d'exposicions temporals del museu del 7 d'abril al 7 de maig.

Un cop finalitzada l'exposició el cartell guanyador quedarà exposat, permanentment, a l'espai que te habilitat el Museu en el vestíbul d'entrada, junt amb els cartells guanyadors d'edicions anteriors.

Horari d'obertura: 
Dimarts a divendres de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h
Dissabtes d'11 h a 14 h  i de 17 h a 20 h
Diumenges i festius d'11 h  a 14 h

Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura
Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios