La dissenyadora vigatana Teresa MO tanca el cicle de la seva exitosa "Mostra basada en els sentits i la xocolata" amb una exposició al Col·legi d'Aparelladors de Vic

Un model portant un vestit amb ornaments de xocolata dissenyat per MO en homenatge a Brossa i inclòs a l'exposició.
Foto: S. Pujolàs.   

El Col·legi d'Aparelladors de Vic acull a partir d'aquest divendres 24 la "Mostra basada en els sentits i la xocolata" en què la dissenyadora vigatana Teresa MO exposa el vestuari artístic i d'alta costura que ha ideat a partir de l'obra d'artistes com Picasso i Brossa. La mostra es va estrenar l'any passat a Barcelona i ha passat per diferents espais de la ciutat de Vic.

L'exposició inclou vuit vestits dedicats a l'obra dels pintors Pablo Picasso, Rohtko, Josep Vernis, J. Uribe Robert i dos més inspirats en el poeta Joan Brossa i treballats amb decoracions de xocolata. 

MO es planteja ara la creació d'una nova mostra "seguint la mateixa línia" però centrada en el món de la dona. "La dona artista sempre ha estat molt marginada i crec que es fa necessari reivindicar-ne la seva figura a través d'una mostra que se centri en dones que han destacat en diferents camps de l'art", explica. 

  • Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa


Comentarios