El virtuosisme d'Agnès Mauri, la violinista més internacional del momento, i els pianos de Serrat sense Serrat, properes actuacions del Festival de Música i Veu

-------

Agnès Mauri, la violinista més internacional del moment

La violista Agnès Mauri es presenta amb un programa imaginatiu i divers que li permet demostrar perquè és una de les nostres solistes amb més projecció del moment, acompanyada pel magnífic pianista Benedek Horváth. Recentment guardonada al concurs El Primer Palau, es destaca per la seva maduresa interpretativa i que ja actua arreu d’Europa en diferents festivals de música. Cal destacar que han actuat en festivals internacionals a Suïssa, Anglaterra i al Festival de Perelada recentment.



-------
Kitflus i Miralles: Serrat multiplicat per dos

Un gran concert que està de gira per arreu de l’estat i que ha tingut èxit tant de públic com de crítica musical. El propi autor de les lletres,  Joan Manuel Serrat, els dóna tot el seu suport artístic. Un duo de pianos a dalt l’escenari que farà les delícies de les cançons i ritme d’en Serrat. Aquest concert és actualment un dels més esperats a molts auditoris i programacions musicals per la seva qualitat i calidesa, al poder escoltar a la vegada dos grans pianistes.



Festival eclèctic: lírica, blues, jazz, gospel, funk i soul 

Per tercer any consecutiu arriba a Vilafranca del Penedès el Festival Música i Veu, una jove i atrevida aposta que es consolida com un dels atractius culturals més importants de la primera meitat d'any al Penedès. Organitzat per la Fundació Pinnae i les Joventuts Musicals de Vilafranca, amb la col·laboració de la Xarxa de Músiques de Catalunya, el festival oferirà una sèrie de concerts a l'Auditori Fòrum Berguer Balaguer de Vilafranca fins al dia 4 de juny. Totes les entitats organitzadores són sense ànim de lucre i treballen per a la promoció i difusió de la cultura musical.

La principal singularitat del Festival Música i Veu és l'ampli ventall d'estils musicals que aplega. La programació del festival es pot consultar al complet aquí. Les imatges en alta es poden descarregar des d'aquest link. La gran novetat d'aquesta tercera edició és que el 10% del total recaptat al festival anirà a parar a la Fundació l'Espiga, una entitat no lucrativa que té com a missió millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen discapacitats físiques o mentals.

Les entrades pels concerts oscil·laran entre els 8 i els 12 euros, uns preus pensats perquè tothom pugui gaudir de la millor música a preus populars. Es podran comprar tant a les taquilles del mateix auditori com a través del portal online de la Fundació Pinnae a topticket.cat.

Com en edicions anteriors, al finalitzar el concert s'oferirà als assistents una copa de cava Jané Ventura i un tast de catànies, un moment on públic i músics podran trobar-se i parlar sobre la passió que els uneix: la música.

*Entrades gratuïtes per a menors de dotze anys, acompanyant d'un adult (comprant les entrades en taquilla).


  • Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura
  • Imatges i vídeos cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios