SUEÑO DE UNA NOCHE DE VERANO de Deisy Portaluppi torna a l'Almeria Teatre


A partir del 15 de febrer, a les 20:00h torna SUEÑO DE UNA NOCHE DE VERANO en versió de Deisy Portaluppi a l’ALMERIA TEATRE.

Deisy Portaluppi és un dels talents emergents més importants de Llatinoamèrica, coneguda pel seu teatre honest i valent. Va debutar a Europa amb la seva versió de SUEÑO DE UNA NOCHE DE VERANO, original de Shakespeare, a l’ALMERIA TEATRE el passat 25 de juny de 2016. 

En aquesta versió, la directora argentina trasllada el clàssic al nostre temps amb un llenguatge compromesament contemporani on la crítica social és el fil conductor. La producció tracta amb precisió les pors, aspiracions i passions del temps actual emmarcats en la dinàmica de la obra original, que té com a resultat la projecció d’una imatge irònica i exagerada del nostre món.


L’obra està dirigida per Iván Morales (Director de “Sé de un lugar”, i “Cleòpatra”), amb l’ajuda de Gerard Oms (Actor a La Riera, co-director de “El teu món”). De l’Estudi Laura Jou neix el repertori d’aquesta peça, que compta amb 12 actors joves i multidisciplinars: Alba Encabo, Albert Salazar, Ángela Cervantes, Berta García, Carla Linares, David López, Gemma Sastre, Iraida Martos, Ivette Callis, Judit Cortina, Sara Diego i Roser Vilajosana.

SUEÑO DE UNA NOCHE DE VERANO en versió de Deisy Portaluppi comptarà amb 15 funcions, del 15 de febrer fins al 5 de març amb representacions de dimecres a dissabtes a les 20:00 hores i diumenges a les 17:00 hores.

Aprofitem avinentesa per recordar que els dies 7,8 i 9 de febrer l’ALMERIA TEATRE participa com a expositor en el Festival de Theatre en Français on es representaran les obres Le dernier cèdre du Liban (Dm 7/2 a les 20h), PompierS (Dx 8/2 a les 20h) i Jeanne & Marguerite (Dj 9/2 a les 20h)

Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura
Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios