El Carnestoltes més animat a ritme de rock, blues i jazz a Craft Barcelona

El cap de setmana de Carnestoltes sempre és un dels més animats i vitals de l'any. A Craft Barcelona, un dels locals més màgics del ja de per si màgic Barri Gòtic, ho saben a la perfecció i proposen un fantàstic cap de setmana de música en directe juntament amb grans àpats i la millor cervesa artesanal.

El jazz de Joan Fort i Jaume Ferrer obrirà un cap de setmana que continuarà amb el rock&roll clàssic d'Atomic Leopards Duet, un dels emblemes del rock barceloní. Stereotypes tancarà la nit de dissabte fent ballar a tots els presents amb el seu pop alegre, i el diumenge serà el moment de la pausa amb el blues de Cristian Moya & Tota. 

La entrada per a tots els concerts és gratuïta.

L'agenda completa de concerts d'aquest cap de setmana a Craft Barcelona:


Divendres 24, 23h: Joan Fort & Jaume Ferrer - Cicle Craft&Jazz

Craft Barcelona segueix apostant pel jazz com un dels referents musicals cap de setmana rere cap de setmana. Aquest divendres per la nit els encarregats d'omplir la sala amb sons elegants i festius seran Joan Fort & Jaume Ferrer, músics locals de gran talent que ja s'han fet un nom a l'escena jazzística catalana.

Dissabte 25, 13h: Atomic Leopards Duet - Cicle Beermut&RocknRoll
  
Amb més de 18.000 reproduccions a Youtube, "Nascut enmig de Barcelona" s'ha convertit en el hit més reconeixible d'aquest duet que amb el seu so i la seva estètica rendeix homenatge al rock&roll més clàssic. Pendre un aperitiu amb una cervesa artesanal mentre Atomic Leopards Duet ho dóna tot a l'escenari és el millor plan previ possible a la divertida tarda de Carnestoltes.






Dissabte 25, 23:30h: Stereotypes - Craft&Carnaval

El moment àlgid del Carnestoltes a Craft Barcelona arribarà amb el pop de Stereotypes, que impregnarà de bon ambient la sala principal del local durant la nit de dissabte. Les seves guitarres i percussió crearan alegres melodies que convertiran craft Barcelona en una festa... ja és cosa teva si vens disfressat o no! 


Diumenge 26, 13h: Cristian Moya & Tota - Ciclo Beermut&Blues

Després de un cap de setmana intens de festa i celebració, el pla ideal pel diumenge és un aperitiu tranquil amb bona música i cervesa. Això serà possible a Craft Barcelona gràcies a dos músics argentins de luxe: el pianista Cristian Moya i Tota Blues i la seva harmònica. Aquest duet farà les delicies dels amants del blues i tancarà un fantàstic cap de setmana de Carnestoltes.
.

  • Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios