El blues del duo Big Mama i Tota posa el punt i final a un cap de setmana marcat pel jazz i el punk al gastrobar Craft Barcelona

La millor cervesa artesana i els concerts en directe es donen la mà en el gastrobar Craft Barcelona. El proper cap de setmana del 3 al 5 de març, el jazz, el blues, el rock i el punk tornaran a protagonitzar els concerts més vibrants de Barcelona. El Jazz de Toni Saigi, el blues d'Íñigo Coppel & Gatoperro, l'EMO-Punk de The Coherence i About Leaving i l'èxtasi del blues de Big Mama i Tota. Un recorregut pels diferents estils musicals més relacionats amb la cervesa artesana i el maridatge amb menú gastronòmic.


L'entrada per a tots els concerts és gratuïta.

L'agenda completa de concerts d'aquest cap de setmana a Craft Barcelona:


Divendres 3, 23h: Toni Saigi Trío. Craft & Jazz
Craft Barcelona segueix apostant pel jazz com un dels referents musicals cap de setmana rere cap de setmana. Aquest divendres per la nit els encarregats d'omplir la sala amb sons elegants i festius serà Toni Saigi Trío, una formació musical que neix el gener de 2015. Després de tocar plegats en diferents projectes com D.O. Next Generation o CJ Quintet, Toni Saigi, Pedro Campos i Roger Gutiérrez s’endinsen en l’exploració del format trio per treballar un repertori i sonoritat propis, i sempre amb una gran influència del Jazz i la música negra. 
Al llarg d’aquests mesos han realitzat diversos concerts per terres catalanes en clubs com el Soda, Robadors23, JazzSi i La Nau i en els festivals de jazz de Banyoles i “Connexions” (Barcelona).

Al febrer de 2016 van tocar al Festival Tàrrega Sona amb la col.laboració especial de Perico Sambeat.


Dissabte 4, 13h: Íñigo Coppel & Gatoperro. Beermut & Blues
Iñigo Coppel no és un autor a l'ús. Gaudeix del blues parlat i del ‘fingerpicking’ composant un entorn amb identitat pròpia. El proper 4 farà un repàs a la seva carrera i presentarà el seu disc "los nobles salvajes". Gatoperro, és el pseudònim del vallisoletà David Llosa. Essència canalla i ment inquieta.


Dissabte 4, 21h: Gessamí Boada. Cançó d'autor
Gessamí Boada, nascuda a Mataró, és una veu privilegiada del pop. Ha format part de The Gospel Viu Choir fins al 2013, pero amplia horitzons i s'interessa pel món del jazz. Després d'un període de formació de dos anys a l'escola del Taller de Músics (Barcelona) i arran de l'amistat amb el pianista Kquimi Saigi, company a l’ESMUC,  crea un duet en el qual la creació i la improvisació són els elements clau. 


Dissabte 4, 23.30h: Coherence + About Leaving. Cicle Emo Punk
Coherence. Grup català amb una potent base de guitarra elèctrica. About Leaving, justament, al contrari: un grup tranquil i seré. Dos meitats que es complementen.


Diumenge 5, 13h: Big Mama & Tota
El passat 15 de gener oferien un  concert al Craft Barcelona i el proper diumenge tornen a repetir. Big Mama Montse, la gran dama del blues a Catalunya, toca la guitarra des dels 12 anys. Des de llavors, canta i composa les seves cançons i interpreta els clàssics. Amb l'argentí Tota, amb una guitarra acústica i harmònica procedents del Mississipí, fan la combinació perfecta per relaxar-se i 'beermutejar'.

.
  • Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura
  • Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios