La tradició pianísitca cubana arriba al Festival Música i Veu de la mà de Karla Martínez

Karla Martínez, un viatge de Cuba a Catalunya al son d'un piano
La tradició musical cubana és una de les més fèrtils del món, especialment si parlem de pianistes. Del país del gran Bebo Valdés també prové Karla Martinez, que captivarà l’auditori Fòrum Berger i Balaguer amb el seu piano. Solista del ‘Centro Nacional de Música de Concierto’ cubà i guanyadora del 45è Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya, Martínez proposarà un recorregut inusual per la música de piano de diversos autors i latituds. L’imprescindible accent cubà d’aquest Música i Veu, de la mà d’una de les promeses musicals més importants a nivell internacional.



Festival Música i Veu, molt més que un festival de música
Per tercer any consecutiu arriba a Vilafranca del Penedès el Festival Música i Veu, una jove i atrevida aposta que es consolida com un dels atractius culturals més importants de la primera meitat d'any al Penedès. Organitzat per la Fundació Pinnae i les Joventuts Musicals de Vilafranca, amb la col·laboració de la Xarxa de Músiques de Catalunya, el festival oferirà una sèrie de concerts a l'Auditori Fòrum Berguer Balaguer de Vilafranca fins al dia 4 de juny. Totes les entitats organitzadores són sense ànim de lucre i treballen per a la promoció i difusió de la cultura musical.

La principal singularitat del Festival Música i Veu és l'ampli ventall d'estils musicals que aplega. La programació del festival es pot consultar al complet aquí. La gran novetat d'aquesta tercera edició és que el 10% del total recaptat al festival anirà a parar a la Fundació l'Espiga, una entitat no lucrativa que té com a missió millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen discapacitats físiques o mentals.

Les entrades pels concerts oscil·laran entre els 8 i els 12 euros, uns preus pensats perquè tothom pugui gaudir de la millor música a preus populars. Es podran comprar tant a les taquilles del mateix auditori com a través del portal online de la Fundació Pinnae a topticket.cat.

Com en edicions anteriors, al finalitzar el concert s'oferirà als assistents una copa de cava Jané Ventura i un tast de catànies, un moment on públic i músics podran trobar-se i parlar sobre la passió que els uneix: la música.

Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura
Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios