Jazz fusió i d'autor a Luz de Gas amb Anthus, que presenta Calidoscòpic, "el treball més original del jazz fet a Catalunya"

Anthus presentarà el seu tercer àlbum d'estudi, "Calidoscòpic", el proper 20 de gener en la sala Luz de Gas de Barcelona. "Calidoscòpic" és el disc més autobiogràfic d'aquest cantant, compositor i arranjador, que arriba a la maduresa musical amb un so original i propi que l'ha projectat fins esdevenir el màxim exponent del jazz Mediterrani.  "Calidoscòpic" ja és a la venda a les principals plataformes digitals i als punts de distribució habituals. Les entrades per al concert estan disponibles a Ticketmaster i a Club3C.


Consolidació d'un artista atrevit

"Calidoscòpic" és un disc fet amb ànima i grans dosis de virtuosisme. Amb deu temes, alguns cantats i d'altres en què utilitza la seva veu com un instrument més, Anthus es cola en territoris com el jazz contemporani i el clàssic, combinats amb sons mediterranis, pop i rap. Anthus és un nou aire en el panorama jazzístic actual.


Què ha dit la crítica d'Anthus


Els mitjans especialitzats han interpretat el seu treball i entre d'altres crítiques, diuen:


"Anthus s’ha convertit en una de les veus masculines de jazz més destacades del país"Diari Ara

"És el crooner del jazz mediterrani"eldiario.es i La Vanguardia
"El més original que li ha passat al jazz nacional en molt de temps"La Habitación del Jazz
"Amb 'Calidoscòpic' estem davant d’un veritable i honest jazz d’autor". Espectáculos BCN
"Anthus és una veu lliure del jazz"Diari Ara



Anthus acaba de publicar el seu videoclip "800 km", un himne que convida a superar les distàncies quan es parla d'amor filmat als carrers de Barcelona, i que se suma a "Adéu-siau pare", el vídeo presentació del disc.



Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura
Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios