Passa al contingut principal

Cap de setmana ple de jazz i blues a Craft Barcelona amb Llibert Fortuny i Big Mama com a figures més destacades

Aquest divendres 13, tot i ser el dia de la mala sort a les majories de cultures occidentals, el trompetista i compositor de jazz Llibert Fortuny desafia a la mala sort amb la seva combinació de jazz tradicional i elements electrònics. Estarem davant d'un delsl més destacats renovadors del jazz nacional i internacional.
I per finalitzar el cap de setmana, el diumenge 15 de gener la gran Big Mama, una de les màximes representants del blues a Espanya, tocarà al costat de l'argentí Tota el seu gran repertori de cançons, dintre del cicle Beermut & Blues, que tendrà lloc a les 13h. Un bon vermut amb cervesa (beer) acompanyats amb el so penetrant de la seva veu i la guitarra.

Entrada gratuïta per a tots els concerts.
 

L'agenda completa de concerts d'aquest cap de setmana a Craft Barcelona:
Divendres 13, 23h: Solo Dire - Llibert Fortuny: Jazz & Craft sessions.


Dissabte 14, 13h: Larry Smith & Toni Albors: Cicle Beermut & Blues
Toni Albors,  guitarrista i nacido a l'Hospitalet de Llobregat. Ha col·laborat amb cantautors, grups i formacions diverses de rock and roll i versiones (Vindage Band), blues (Mike Shannon), rock català (Xavier de la Iglesia), música soul (Onos Band) i estandars de jazz (Take jazz, One Note Jazz), funk (The Peach Funk) sempre al piano amb Albert Cairo. Albors també té temes propis.
Larry Smith, meitat nord-americà, meitat britànic té una personalitat escènica impressionant i autèntica. La seva carrera professional abasteix ambdós costats de l'Atlàntic i més de 3.500 concerts, on ha demostrat que sap como fer bona música a l'escenari. Combina sense esforç la seva poderosa guitarra jugant amb un estil vocal expressiu per donar forma al seu so tant particular … una combinació de Rory Gallagher, Jimi Hendrix i Stevie Ray amb una mica de Ritchie Blackmore.

Dissabte 14, 23.30h: Rumore Trio: Cicle Craft & Pop

Els millors temes del rock i el soul més populars amb la veu poderosa veu de Vanessa Grillone.

... I Diumenge 15, 13h: Big Mama & Tota: Cicle Beermut & Blues

Craft Barcelona, situat al Carrer Paradís 4, en l'anomenat Mons Tàber de l'antiga Barcelona romana, és el refugi perfecte per relaxar-se i gaudir després d'un llarg dia de feina on beure, tastar o menjar un bon àpat.

Craft Barcelona està especialitzat en cervesa artesanal i s'ha posicionat com el punt de referència de les bandes que toquen en directe.
El local disposa de tres espais diferenciats:
  • La planta central: la més concorreguda i on es viu el local en essència.
  • El soterrani, La Cova, ideal per a concerts.
  • La planta superior, El Refugi, menjador privat ideal per esdeveniments i reserves sota comanda.
... I a més 14 tiradors, 50 referències de cerveses de 20 cerveseres i la cervesa artesanal elaborada pel mateix local: Craft Barcelona, acompanyada dels millors pinxos i tapes originals de Barcelona.
Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura
Imatges cortesia d'assessoria de premsa

 
 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CHORUS LINE producido y codirigido por Antonio Banderas llega al Teatre Tívoli el 21 de febrero

El próximo 21 de febrero se estrenará en el Teatre Tívoli de Barcelona el musical A CHORUS LINE, producido y codirigido por Antonio Banderas.
El aclamado musical que estuvo en cartel 15 años seguidos en Broadway empieza su andadura en España mañana viernes, 15 de noviembre, con el estreno internacional en el Teatro del Soho CaixaBank de Málaga, donde se representará antes de viajar a Barcelona.
Concebido, dirigido y coreografiado por Michael Bennet en 1975, con libreto de James Kirkwood y Nicholas Dante, música de Marvin Hamlisch y canciones de Edward Kleban, y ganador de nueve premios Tony y del Pulitzer, A CHORUS LINE supuso un cambio de paradigma en cuanto a su concepción, pues se inspiró en las experiencias reales de los miembros del reparto original.

El espectáculo es un revival de la producción original de Broadway a cargo de la legendaria Baayork Lee. Coreógrafa y directora, Lee interpretó a uno de los personajes de la producción original, Connie Wong, inspirado en ella misma, y l…

Gira y prórroga en Madrid de PESADILLA EN LA COMEDIA

Gracias al gran éxito obtenido, con llenos absolutos, ENRIQUE SAN FRANCISCO y MIKI D’KAI prorrogarán las funciones de su nuevo espectáculo, PESADILLA EN LA COMEDIA, en el teatro Príncipe Gran Vía de Madrid, combinando las fechas con el calendario de gira por toda España. Concretamente, la comedia volverá a Madrid los viernes 7 y 21 de febrero, 6 y 20 de marzo, 10 y 24 de abril, 8 y 22 de mayo, y 12 y 26 de junio, siempre a las 23:10 horas.
PESADILLA EN LA COMEDIA es un espectáculo de humor de situación, donde Miki d´Kai, El Chef, regenta un restaurante del cual busca una buena crítica para levantar el negocio. Enrique San Francisco, El Crítico, va a su restaurante y al final acaba confesando que lo hace por comer y beber sin gastarse un duro y porque no sabía qué hacer con su vida. Con esa premisa, se suceden situaciones absurdas, irónicas y muy divertidas entre los dos personajes, juntos y revueltos, y también desternillantes monólogos de los dos cómicos fieles a sus respectivos estil…
Este Sant Jordi Literatura gratuita para el confinamiento.
Malpaís
Yolanda Soler-Onís presenta una nueva edición, digital gratuita, publicada por Hora Antes Editorial.
Un territorio inhóspito en el que sólo sobreviven algunas especies.
Los amantes de la novela negra tienen la oportunidad de disfrutar en estos días de encierro de la novela Malpaís de Yolanda Soler-Onís con una nueva edición, digital gratuita, publicada por Hora Antes Editorial.
La escritora y periodista Yolanda Soler Onís, autora de esta novela, actual directora del Instituto Cervantes de Beirut, ha querido sumarse con esta iniciativa a la de otros artistas que acompañan, compartiendo sus obras, a quienes se encuentran en cuarentena.
La edición se ha publicado también en polaco (Sirocco) en versión de Bogumiła Wyrzykowska, traductora de la Premio Nobel polaca Olga Tokarczuk., y con portada del artista canario Pepe Dámaso.(1933)
Sinópsis: Malpaís es una trepidante novela que transcurre en 1992, en una isla atlántica sitiada por…