Cap de setmana ple de jazz i blues a Craft Barcelona amb Llibert Fortuny i Big Mama com a figures més destacades

Aquest divendres 13, tot i ser el dia de la mala sort a les majories de cultures occidentals, el trompetista i compositor de jazz Llibert Fortuny desafia a la mala sort amb la seva combinació de jazz tradicional i elements electrònics. Estarem davant d'un delsl més destacats renovadors del jazz nacional i internacional.
I per finalitzar el cap de setmana, el diumenge 15 de gener la gran Big Mama, una de les màximes representants del blues a Espanya, tocarà al costat de l'argentí Tota el seu gran repertori de cançons, dintre del cicle Beermut & Blues, que tendrà lloc a les 13h. Un bon vermut amb cervesa (beer) acompanyats amb el so penetrant de la seva veu i la guitarra.

Entrada gratuïta per a tots els concerts.
 

L'agenda completa de concerts d'aquest cap de setmana a Craft Barcelona:
Divendres 13, 23h: Solo Dire - Llibert Fortuny: Jazz & Craft sessions.


Dissabte 14, 13h: Larry Smith & Toni Albors: Cicle Beermut & Blues
Toni Albors,  guitarrista i nacido a l'Hospitalet de Llobregat. Ha col·laborat amb cantautors, grups i formacions diverses de rock and roll i versiones (Vindage Band), blues (Mike Shannon), rock català (Xavier de la Iglesia), música soul (Onos Band) i estandars de jazz (Take jazz, One Note Jazz), funk (The Peach Funk) sempre al piano amb Albert Cairo. Albors també té temes propis.
Larry Smith, meitat nord-americà, meitat britànic té una personalitat escènica impressionant i autèntica. La seva carrera professional abasteix ambdós costats de l'Atlàntic i més de 3.500 concerts, on ha demostrat que sap como fer bona música a l'escenari. Combina sense esforç la seva poderosa guitarra jugant amb un estil vocal expressiu per donar forma al seu so tant particular … una combinació de Rory Gallagher, Jimi Hendrix i Stevie Ray amb una mica de Ritchie Blackmore.

Dissabte 14, 23.30h: Rumore Trio: Cicle Craft & Pop

Els millors temes del rock i el soul més populars amb la veu poderosa veu de Vanessa Grillone.

... I Diumenge 15, 13h: Big Mama & Tota: Cicle Beermut & Blues

Craft Barcelona, situat al Carrer Paradís 4, en l'anomenat Mons Tàber de l'antiga Barcelona romana, és el refugi perfecte per relaxar-se i gaudir després d'un llarg dia de feina on beure, tastar o menjar un bon àpat.

Craft Barcelona està especialitzat en cervesa artesanal i s'ha posicionat com el punt de referència de les bandes que toquen en directe.
El local disposa de tres espais diferenciats:
  • La planta central: la més concorreguda i on es viu el local en essència.
  • El soterrani, La Cova, ideal per a concerts.
  • La planta superior, El Refugi, menjador privat ideal per esdeveniments i reserves sota comanda.
... I a més 14 tiradors, 50 referències de cerveses de 20 cerveseres i la cervesa artesanal elaborada pel mateix local: Craft Barcelona, acompanyada dels millors pinxos i tapes originals de Barcelona.
Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura
Imatges cortesia d'assessoria de premsa

 
 

Comentarios