LA COORDINADORA DE PESSEBRES VIVENTS DE CATALUNYA DÓNA EL TRET DE SORTIDA AL MUNTATGE DE PESSEBRES VIVENTS




La Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya (ACPVC) ha donat el tret de sortida al muntatge dels Pessebres Vivents de Catalunya per preparar la temporada que comença a partir del dia 8 de desembre i s'estendrà fins el 15 de gener de 2017. Pessebre Vivent del Pont Llarg-Manresa ha estat l'entitat que ha preparat l'engegada simbòlica de la campanya nadalenca aquest dissabte 3 de desembre amb el muntatge d'una de les escenes. Aquesta acció s'emmarca en els actes de celebració del 25è aniversari de la Coordinadora, un esdeveniment que s'acompanya de novetats importants com la possibilitat d'adquirir entrades online de 17 de les 43 entitats adherides a la Coordinadora, i una APP on es pot consultar tots els pessebres amb imatges, descripcions i localitzacions.


Àngels Serentill, coordinadora general del Pessebre Vivent del Pont Llarg es va mostrar molt satisfeta "d’acollir aquest tret de sortida al muntatge dels Pessebres Vivents catalans, precisament en un dels dies que aprofita l'entitat local per treballar al taller fent una de les novetats d’enguany, que són nous decorats i vestuari"

Les primeres actuacions oficials de la campanya de pessebres de la coordinadora tindran lloc el 8 i 9 de desembre a la població de Santa Pau, a les 19h, i a Prullans de la Cerdanya, fins el 10 de desembre de 18 a 20h. Totes les actuacions i horaris de representació es poden consultar al web de l'Associació.  

Enguany, com a l'edició anterior, l'ACPVC compta amb el patrocini de Caldo Aneto i la col·laboració de les infusions Tegust juntament amb la gratuïtat de les representacions d'algunes de les associacions de l'ACPVC per a tots els posseïdors del carnet del Club Súper3. La informació està disponible al web de l'ACPVC. L'ACPVC compta entre els seus socis amb el Pessebre Vivent de Castell d'Aro, l'entitat amb la representació més antiga de Catalunya, datada al 1959.



Manresa, el cor de Catalunya
Joan Lorenzo, secretari de l’Associació Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya, ha explicat que després de llençar una proposta a tots els pessebres de la Coordinadora, "el de Manresa es va moure de seguida. Es tracta d'un pessebre jove que es fa al cor de Catalunya i amb la singularitat de què només es fa un sol dia: el 26 de desembre, però que aconsegueix aplegar milers de persones com a públic. De fet, Manresa disposa del rècord de visitants en només un parell d'hores".  Per tant, Lorenzo justifica la tria d'aquest pessebre per "la seva bona localització, buscant una mica la centralitat de les diferents propostes de pessebres”.

Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura
Imatges cortesia d'assessoria de premsa

Comentarios