Espanya saltarà en cinquè lloc en la prova classificatòria per a la Final de la Copa de Nacions Furusiyya


L'equip d'Espanya partirà en el cinquè lloc de la prova classificatòria per a la Furusiyya FEI Nations CupTM Jumping Final, la gran final de la Copa de Nacions que se celebrarà el dissabte al Reial Club de Polo de Barcelona. Aquesta primera prova classificatòria tindrà lloc demà dijous a les 16 hores a la primera jornada del CSIO Barcelona, ​​l'esdeveniment esportiu internacional més antic d'Espanya. Marco Fusté, cap de l'equip espanyol, ha remarcat que "és un bon lloc per començar a saltar. Hem evitat ser els primers i així tindrem consciència de com està la pista ".


El sorteig de l'ordre de sortida dels 18 equips participants s'ha celebrat aquesta tarda al RC Polo amb la presència dels caps d'equip de cada nació i ha establert que Suïssa saltarà en primer lloc i Bèlgica, l'actual campió de la Copa d' Nacions, tancarà el llistat de participants. Un altre gran rival a batre serà l'equip francès, actual campió olímpic a Rio. Estats Units i Alemanya, plata i bronze en els recents Jocs, saltaran a la 13ena i quarta posició, respectivament.

Els vuit millors classificats en la prova accediran a la gran final de dissabte nit (21 hores), mentre que els 10 restants disputaran la Longines Challenge Cup a la nit de divendres. El CSIO Barcelona obrirà demà les portes a les 11 hores amb el Trofeu Coca-Cola i durant quatre dies reunirà al club de la Diagonal als millors genets i amazones del món, incloent l'actual campió olímpic, el britànic Nick Skelton, o el medalla d'or en els Jocs de Barcelona'92, l'alemany Ludger Beerbaum. Cal recordar que l'entrada és lliure per a la jornada de demà, que s'emmarca dins de les Festes de la Mercè, i que el camp de Polo acollirà el nou PoloPark, un espai lúdic, gastronòmic i de diversió per a totes les edats.


Edició periodista Jussara Maria Pires de Moura
Fotografies Nacho Olano
Imatges cortesia assessoria de premsa

Comentarios